Γαλλία-Νέος φόρος στην ιδιοκατοίκηση-Σύντομα και στην Ελλάδα της ”σωστής ιστορικής πλευράς”!!

1144

Κι ενώ θα μας « συγκλονίζουν » με την « είδηση » για τον καρκίνο του βασιλεύοντα της γηραιάς Αλβιόνας, μιας και τα φώτα της δημοσιότητας, δεν στρέφονται ποτέ στα υπο κατάρρευση νοσοκομεία όπου δίνουν μάχη για τη ζωή τους οι κοινοί θνητοί ασθενείς, μια είδηση απο τη Γαλλία που πάντα βγάζει ειδήσεις, αλλά πολύ λίγοι τελικά έχουν το κριτήριο να τις εκτιμήσουν:

Σημείωμα της στατιστικής υπηρεσίας της Γαλλίας INSEE, κάνει λόγο για την επιβολή ενός επιπλέον φόρου, τον φόρο των πλασματικών ενοικίων, που σημαίνει φορολόγηση της ιδιοκατοίκησης, καθώς οι ιδιοκτήτες επειδή κατέχουν τη δικιά τους κατοικία, εξοικονομούν ποσό ίσο με ένα ενοίκιο το μήνα.

Αυτά λοιπόν τα πλασματικά ή εικονικά ενοίκια, θα πρέπει να φορολογηθούν γιατί λογίζονται σαν απώλεια εσόδων για το κράτος. Ο νέος φόρος θα μπορούσε να επιβληθεί στο όνομα της καταπολέμησης των ανισοτήτων!

Kαι που είστε…στο λομπιστάν που λέγεται Ευρώπη ζούμε, υπο καθεστώς τεχνοφασιμού, οπότε κάποια στιγμή αν το μέτρο αυτό υιοθετηθεί στη Γαλλία, σειρά θα πάρει και η Ελλάδα!

ΣΗΜ. Δεν πρόκειται για ΕΝΦΙΑ, αφού και στη Γαλλια πληρώνουν ΕΝΦΙΑ πολλά χρόνια πριν τους Έλληνες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας