Φ.Ολάντ πιο αντιρώσος από Μακρόν-Stop σε Πούτιν, με Stop στο αέριο

1022

Όταν Ο Ολάντ κατέστρεφε την Ελλάδα με μνημονιακές βόμβες δεν βρέθηκε κανένας να τον στείλει στο διάολο…..

Ο Ολάντ τονίζει επίσης ότι, ναι μεν θα υπάρξει ένα σημαντικό δημοσιονομικό κόστος, το οποίο ωστόσο – όπως επισημαίνει – δεν θα αποφύγουν οι Ευρωπαίοι αν επιλεγεί η οδός της αύξησης των αμυντικών δαπανών.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, σε άρθρο του στην γαλλική εφημερίδα, Le Monde, θεωρεί ότι από πολιτικής και ηθικής απόψεως δεν είναι αποδεκτό να συνεχίσει να αγοράζει η Ευρώπη φυσικό αέριο από την Ρωσία, διότι έτσι χρηματοδοτεί ένα πόλεμο που κατά τα άλλα καταδικάζει.

Ο Ολάντ αναφέρει πως γνωρίζει ότι, στην περίπτωση άμεσης διακοπής ή μεγάλου περιορισμού της προμήθειας φυσικού αερίου από τη Ρωσία, η Ευρώπη θα περάσει του χρόνου ένα δύσκολο χειμώνα.

Εκτιμά ωστόσο ότι πρωτίστως οι Γάλλοι θα αντιληφθούν τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει η Ρωσία του Πούτιν και θα δεχθούν να υποβληθούν σε θυσίες.

Ο Ολάντ τονίζει επίσης ότι, ναι μεν θα υπάρξει ένα σημαντικό δημοσιονομικό κόστος, το οποίο ωστόσο – όπως επισημαίνει στο άρθρο του – δεν θα αποφύγουν οι Ευρωπαίοι αν επιλεγεί η οδός της αύξησης των αμυντικών δαπανών.

Αν θέλουμε να σταματήσουμε τον πόλεμο του Πούτιν στην Ουκρανία, θα πρέπει να αρχίσουμε από τη διακοπή της προμήθειας φυσικού αερίου από τη Ρωσία, καταλήγει ο Ολάντ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας