Επέστρεψε στην κορυφή ο Musk-Ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη-192 δισ. δολ.περιουσία

443

Στην κορυφή επέστρεψε ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Tesla και της Space X Elon Musk, με την περιουσία του να ξεπερνά και πάλι αυτήν του CEO της LVMH, Bernaed Arnault.
O Musk είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, με την καθαρή αξία της περιουσίας του να ανέρχεται σε 192 δισ. δολ. έναντι 187 δισ. του Arnault, σύμφωνα με τον δείκτη Bloomberg Billionaires με τους 500 πλουσιότερους στον κόσμο.
Αυτή η αλλαγή στην κατάταξη, καταδεικνύει της αξιοσημείωτη επιτυχία και την πρωτοφανή ανάπτυξη των εταιρειών που «τρέχει» ο Elon Musk.
Τον Δεκέμβριο του 2022, δύο μήνες μετά την εξαγορά του Twitter, ο Musk είδε την περιουσία του να δέχεται σημαντικό πλήγμα με αποτέλεσμα να υποχωρήσει πίσω από το Γάλλο δισεκατομμυριούχο Arnault.
Η εκτιμώμενη καθαρή αξία της περιουσίας του Arnault έχει μειωθεί τους τελευταίους μήνες, καθώς οι μετοχές της LVMH έχουν υποχωρήσει κατά περίπου 10% από τον Απρίλιο.
Η καθαρή αξία της περιουσίας του είχε ξεπεράσει τα 200 δισεκατομμύρια δολάρια νωρίτερα φέτος, αλλά υποχώρησε στα 187 δισ. στην τελευτάια ενημέρωση του Δείκτη Δισεκατομμυριούχων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας