Ελληνικά ΜΜΕ-”Ειδικοί΄΄ από τη Γαλλία και…”μπαρούφες” !!

1115

Βγαίνουν δήθεν «ειδικοί» από τη Γαλλία στα ελληνικά ΜΜΕ κυρίως στα διαδικτυακά κανάλια…κι όχι μόνο υποστηρίζουν πράγματα τα οποία δεν ισχύουν, αλλά μάλιστα βάζουν στο στόμα του Μακρόν λόγια που δεν είπε και μάλιστα τονίζουν πως με τα λεγόμενα του, ο γάλλος πρόεδρος στη συνέντευξη της Πέμπτης, Γάλλους!

Πριν οι «ειδικοί» διηγηθούν μυθεύματα, καλό είναι να γνωρίζουν πως τη συνέντευξη του Μακρον, που μιλούσε υποτίθεται για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι η εμπλοκή της Γαλλίας στο μέτωπο της Ουκρανίας, παρακολούθησαν μόλις 8,9 εκατομμύρια τηλεθεατές στο TF1 και στο France 2 μαζί! Μόλις 4 πολίτες στους δέκα! Λιγότεροι από ό,τι ένα κανονικό βράδυ που παρακολουθούν τα δελτία ειδήσεων των δυο τηλεοπτικών σταθμών ! Απαξίωση και προσωπική απόρριψη του Γάλλου προέδρου άρα για πιο σοκ μιλάμε;

Όσο για τις υπόλοιπες μπαρούφες όπως πχ ότι ο γαλλικός στρατός είναι ο πιο αξιόμαχος της Ευρώπης, οι ίδιοι οι στρατηγοί δήλωσαν στο Le Marianne πως μπροστά στο στρατό του Πούτιν οι Γάλλοι στρατιώτες είναι μαζορέτες!

Όσο για τη…φοβερή ανάλυση πως αν η Λεπέν βγει πρώτη στις ευρωεκλογές, θα ζητήσει από το Μακρόν να γίνει πρωθυπουργός της χώρας με διάλυση της εθνοσυνέλευσης κτλ υπενθυμίζω πως και στις ευρωεκλογές του 2019, η ακροδεξιά είχε βγει πρώτη και δεν κουνήθηκε φύλλο! Οι «ειδικοί» θα έπρεπε να γνωρίζουν πως για να πέσει ο Μακρόν θα πρέπει οι κεντρώοι σύμμαχοι του υπό τον Μπαϊρού, να πάψουν να τον στηρίζουν, όχι η Λεπέν!

Προσοχή λίγο με τους «ειδικούς».

Αλλά ξέχασα! Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας