Έγκλημα στα Τέμπη-Βρέθηκαν ξυλόλιο, προπάνιο και βουτάνιο στα ρούχα των θυμάτων

689

Δεν έπρεπε να υπάρχουν!

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε πριν από λίγο το μέλος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών, Χρήστος Κωνσταντινίδης, μιλώντας στον 98.4, καθώς επιβεβαίωσε πλήρως τα ευρήματα του Γενικού Χημείου του Κράτους, στα αντικείμενα και στα ρούχα των ανθρώπων που κάηκαν στην σφαγή των Τεμπών και αναφέρθηκε στην ύπαρξη ξυλόλιου, τολουόλιου, προπάνιου, βουτάνιου.

Ουσίες που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο σημείο της τραγωδίας.

Υποτίθεται πως θα έπρεπε να ανιχνευθεί έλαιο σιλικόνης το οποίο όμως δεν ανιχνεύτηκε , παρότι υπήρχε στους μετασχηματιστές των δύο τρένων για την ηλεκτροκίνηση τους .

Ο κ. Κωνσταντινίδης , αποκάλυψε, ότι αυτό το συγκλονιστικό πόρισμα του Γενικού Χημείου του Κράτους, που παραδόθηκε στις ανακριτικές αρχές μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, απλά εντοπίστηκε από τον ίδιο στη δικογραφία πριν 4 ημέρες ως συμπληρωματικό, αφού κανείς δικαστικά δεν τους ενημέρωσε , και αμέσως το έστειλε στον τεχνικό σύμβουλο του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών.

Αφού το μελέτησε, συνέταξε συνοπτική τεχνική έκθεση, την οποία και ο κ. Κωνσταντινίδης, παρέδωσε σήμερα στις ανακριτικές αρχές στη Λάρισα και ήδη την κοινοποιεί προς κάθε ενδιαφερόμενο.

«Ακόμη κι αν επιχειρηθεί συγκάλυψη, οι νεκροί μας μιλάνε και μέσα από τα προσωπικά τους αντικείμενα , έστω και 7 μήνες μετά, πιστεύω ότι στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε ο κ. Κωνσταντινίδης.

Συνεπώς, τα δεδομένα που αποδεικνύουν πως η εμπορική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με την επιβατική προκαλώντας πολλαπλές εκρήξεις μετέφερε «άλλα» πράγματα από αυτά που ήταν γραμμένα στο δελτίο αποστολής!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας