Δήλωση σοκ Α.Βούτσιτσ-Ο Β.Πούτιν θα κάνει πρόταση στη Δύση-Αν απορριφθεί….κόλαση!

1424

“Ο πόλεμος είναι παγκόσμιος”

Δήλωση σοκ έκανε ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, κατά την διάρκεια συνέντευξης στην σερβική τηλεόραση. Ο Α.Βούτσιτς αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β .Πούτιν, θα κάνει σύντομα πρόταση στην Δύση. Αν η Δύση δεν δεχτεί τότε θα υπάρξει “κόλαση”.

Ο πρόεδρος της Σερβίας δεν εμφανίστηκε θετικός καθώς όπως είπε, “η Δύση δεν έχει σκοπό να αποδεχτεί την ρωσική πρόταση”.

“Αν η Δύση δεν αποδεχθεί τους όρους του Πούτιν, θα πάμε στην κόλαση…

Ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι εάν οι παγκόσμιοι ηγέτες δεν λάβουν υπόψη τις προτάσεις του αρχηγού του Ρωσικού κράτους Βλαντίμιρ Πούτιν , η κόλαση θα μπορούσε να αρχίσει να περιμένει τον κόσμο.

Όπως διευκρίνισε ο Βούτσιτς, πρόκειται για προτάσεις που σχετίζονται με την Ουκρανία.

«Ξέρω τι μας περιμένει. Μόλις ο Βλαντίμιρ Πούτιν τελειώσει τις δραστηριότητές του στο Seversk, το Bakhmut και το Soledar και στη συνέχεια στη δεύτερη γραμμή Slavyansk – Kramatorsk – Avdeevka, θα ακολουθήσει η πρότασή του.

Αν δεν τη δεχτούν και δεν το έχουν σκοπό, θα πάμε στην κόλαση», σημείωσε ο Σέρβος πρόεδρος.

Ο πρόεδρος της Σερβίας δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποια ακριβώς θα είναι αυτή η πρόταση και τι πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον. Προφανώς όμως κάτι γνωρίζει.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Σερβίας μίλησε για τον κίνδυνο κλιμάκωσης της τοπικής σύγκρουσης στην Ουκρανία και μετατροπής της  σε μεγάλης κλίμακας με τη συμμετοχή χωρών του ΝΑΤΟ.

“Ο πόλεμος είναι παγκόσμιος”

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Σερβίας τόνισε πως ο πόλεμος που μαίνεται στην Ουκρανία δεν είναι ούτε περιφερειακός ούτε τοπικός αλλά παγκόσμιος.

«Η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι ένας παγκόσμιος πόλεμος, όπου η Δύση πολεμά τη Ρωσία μέσω των Ουκρανών στρατιωτών» είπε μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Pink TV ο πρόεδρος της Σερβίας.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι εν μέσω ενός παγκοσμίου πολέμου, όλες οι συζητήσεις για έναν περιφερειακό ή τοπικό πόλεμο πρέπει να σταματήσουν.

Όλος ο δυτικός κόσμος πολεμά τη Ρωσία μέσω των Ουκρανών.

Πρόκειται για παγκόσμια σύρραξη» υποστήριξε ο Βούτσιτς, επισημαίνοντας ότι τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία είναι ενδεικτικά της κατάστασης και στα Βαλκάνια.

Όπως είπε, η Σερβία θα κάνει ότι είναι δυνατό και περνά από τα χέρια της για να διατηρηθεί η ειρήνη στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον Σέρβο πρόεδρο, επιδίωξη του είναι η χώρα να μην αποκλείσει τις επαφές και τη συνεργασία τόσο με τη Δύση όσο και με τη Ρωσία.

«Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία, να διατηρήσουμε τις σχέσεις μας τόσο με τη Ρωσία όσο και με την Κίνα αλλά και με όλα τα άλλα έθνη.

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτή η πολιτική έχει επιβιώσει στη δυσκολότερη περίοδο.

Πόσο καιρό θα μπορέσει να διατηρηθεί, είναι κάτι που θα το δούμε

Σε κάθε περίπτωση έχει να κάνει με τα συμφέροντα του κράτους μας» υποστήριξε ο Βούτσιτς.

Δείτε βίντεο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας