Διαρροή e-mail απ΄το ΥΠΕΣ για την προεκλογική καμπάνια της Ασημακοπούλου

1022

Συνεχίζονται οι επώνυμες καταγγελίες πολιτών για λήψη προεκλογικών διαφημιστικών μηνυμάτων στο ηλεκτρικό τους ταχυδρομείο από την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου χωρίς ποτέ να έχουν δώσει μια τέτοια συγκατάθεση.

Η Matina Stevis-Gridneff , επικεφαλής του γραφείου των Βρυξελλών για τους New York Times, σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ αποκάλυψε ότι κι αυτή έλαβε δυο e-mail εντός ωρών στοn προσωπικό της λογαριασμό υπογραμμίζοντας ότι «η ευρωβουλευτής χρησιμοποιεί το επαγγελματικό μου μέιλ για δελτία Τύπου» και ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν έχω ποτέ επικοινωνήσει από τον προσωπικό μου λογαριασμό μαζί της. Το προσωπικό μου μέιλ το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για το ΥΠΕΣ».

Τονίζει στην ανάρτησή της:

Και εγώ έλαβα αυτά τα δυο μέιλ εντός ωρών στο προσωπικό μου μέιλ. Η ευρωβουλευτής χρησιμοποιεί το επαγγελματικό μου μέιλ για δελτία Τύπου. Δεν έχω ποτέ επικοινωνήσει από τον προσωπικό μου λογαριασμό μαζί της. Το προσωπικό μου μέιλ το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για το ΥΠΕΣ.

 

Όπως όλα δείχνουν η χρήση προσωπικών mail από την Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου αφορά αρχείο που προμηθεύτηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών όπως αποκαλύπτουν και οι παραλήπτες του επίμαχου ηλεκτρονικού μηνύματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας