Χρειαζόμαστε τον Ρόμπερτ Κένεντι, αλλά έδιωξε τους οπαδούς του

1256

Πολλοί Αμερικανοί ήταν ενθουσιασμένοι με την εκστρατεία του ανεξάρτητου υποψήφιου για την προεδρία των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι τζούνιορ. Αλλά απογοήτευσε πολλούς από εμάς όταν είπε πρόσφατα στην τηλεόραση ότι «ο παλαιστινιακός λαός είναι αναμφισβήτητα η πιο χαϊδεμένη ομάδα ανθρώπων από διεθνείς οργανισμούς βοήθειας στον κόσμο».

Όπως είπε ένας φίλος μου, «Λαμβάνοντας υπόψη ότι πάνω από μισό εκατομμύριο Παλαιστίνιοι πεθαίνουν αυτή τη στιγμή από την πείνα κάτω από τον ισραηλινό αποκλεισμό που υποστηρίζεται από τη Δύση, με τα δυτικά έθνη να διακόπτουν την υποστήριξη στην UNRWA, βρίσκω τη δήλωσή του σχεδόν απίστευτα κυνική». (δείτε στο σημείο 24:45 αυτού του βίντεο)

Τι κρίμα που ένας τόσο καλός άνθρωπος με τόσο σημαντική φωνή έχει τόσο λάθος θέση – ή μήπως έχουν δίκιο οι συνωμοσιολόγοι που λένε ότι ήταν το Ισραήλ που σκότωσε τον Τζον Φ. Κένεντι επειδή εναντιώθηκε στην απόκτηση πυρηνικών όπλων και ότι ο Ρόμπερτ Κένεντι γνωρίζει ότι το να βάλει με το Ισραήλ σημαίνει βέβαιο θάνατο;

Σκεφτείτε την περίπτωση του Ντέιβιντ Ίρβινγκ, μακράν του καλύτερου ιστορικού του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τα βιβλία του οποίου πουλήθηκαν σε εκατομμύρια, αλλά τα περιουσιακά του στοιχεία καταναλώθηκαν για να αντιμετωπίσει τον διωγμό του από τους Εβραίους, αφήνοντάς τον χωρίς δεκάρα.

Είναι σαφές εδώ και δεκαετίες ότι κανένας που λέει την αλήθεια για το Ισραήλ και τον εβραϊκό έλεγχο των ΗΠΑ δεν μπορεί να κάθεται στη Βουλή, στη Γερουσία ή στο Οβάλ Γραφείο ή να φοράει τις ρόμπες του δικαστικού σώματος. Πρώην μέλη της Βουλής και της Γερουσίας είπαν δημόσια και γραπτώς ότι το λεπτό που επέκριναν το Ισραήλ ή δεν κατάφεραν να δώσουν για τους Εβραίους ότι ζητούσαν, είχαν τελειώσει. Ακόμη και η έξυπνη, γενναία μαύρη γυναίκα, η Σίνθια ΜακΚίνεϊ, που εκπροσώπησε τη Γεωργία στη Βουλή, αποβλήθηκε από τους Εβραίους επειδή εξέφρασε βάσιμες αμφιβολίες για την 11η Σεπτεμβρίου. Οι αμφιβολίες της ήταν πολύ κοντά στην αλήθεια.

Ούτε ένα άτομο που δεν είναι φιλικό προς το Ισραήλ μπορεί να επιβιώσει στα μέσα ενημέρωσης ή στα αμερικανικά πανεπιστήμια.

Η αντίληψη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια ανεξάρτητη χώρα είναι βλακώδης.

Η Αμερική είναι ένα έθνος αιχμάλωτο.

Σημειώσεις Ισκρα:

– Μπορεί κανείς να συμφωνεί ή όχι με τον Πολ Κραιγκ Ρόμπερτς (και ο γράφων έχει σημαντικότατες διαφωνίες μαζί τους σε πολλά και σημαντικά ζητήματα), συνήθως όμως έχουν ενδιαφέρον οι απόψεις του.

– Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πρώτο κομμάτι του κειμένου θίγει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα: Τη στιγμή που σε όλο τον κόσμο, ΚΑΙ στις ΗΠΑ, γίνονται τεράστιες διαδηλώσεις ενάντια στα σιωνιστικά εγκλήματα, διαδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν ακριβώς οι εν δυνάμει ψηφοφόροι του Κένεντι, η υποστήριξη από μέρους του της γενοκτονίας είναι – εκτός απ’ όλα τα άλλα – και ισοδύναμη με πολιτική αυτοκτονία.

– Η ερμηνεία που πιθανολογεί ο Ρόμπερτς λίγο μπορεί να ενδιαφέρει αν είναι σωστή ή όχι. Αν ο Κένεντι καταλαβαίνει τον εγκληματικό χαρακτήρα του σιωνιστικού ψευδοκράτους και παρ’ όλα αυτά το υποστηρίζει στη βάση κάποιων υπολογισμών, αυτό αποδεικνύει απλά ότι δε μπορεί κανείς να περιμένει κάτι από αυτόν. Αν δεν έχει τα κότσια να τα βάλει με το σιωνιστικό λόμπι, μπορεί κανείς να πιστέψει ότι θα τα βάλει με τη Blackrock;

– Τέλος, δε θα διαφωνήσουμε βέβαια με τη θέση ότι ο αμερικάνικος λαός είναι αιχμάλωτος των ελίτ του, θεωρούμε όμως ότι ελάχιστη σημασία έχει αν τα μέλη αυτών των ελίτ είναι εβραίοι ή όχι.

1 σχόλιο

  1. Ακόμα και, σε ερώτηση των Σουηδων, σε σχέση με τη δολοφονία του Πάλμε, το Ισραήλ απάντησε οτι δεν γνωρίζει και δεν εμπλέκεται, ΑΛΛΑ δεν θα έιχαν αναστολές να το κάνουν για όποιον είναι κατά των συμφερόντων (σ.σ. του μισθοφόρου τρομοκράτη της πολεμικης βιομηχανιας των πετρελαϊκών,) το Ισραηλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας