Χωρίς φιλάθλους και το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο βόλεϊ

3476

Η βία στα γήπεδα  δεν περιορίζεται ούτε αντιμετωπίζεται με την ουσιαστική κατάργηση των αθλημάτων, διότι με αυτό ισοδυναμεί η απουσία φιλάθλων. Χωρίς φιλάθλους δεν υπάρχει αθλητισμός , ούτε υπάρχουν αθλητικά γεγονότα!!!

Τα μέτρα της Κυβέρνησης για τη διεξαγωγή των αγώνων της Super League κεκλεισμένων των Θυρών για δύο μήνες, θα επεκταθεί και στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ για την 8η αγωνιστική της Volley League.

H απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση:

Στο πλαίσιο της λήψης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά από τα πρόσφατα συμβάντα πράξεων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, της 8ης αγωνιστικής στη VolleyLeague Ανδρών, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοινώνει την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση πετοσφαίρισης, έπειτα από εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ), σε εφαρμογή του άρθρου 1, παρ. 3 του ν. 4326/2015.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας