Αδιάντροπος Νίκος Ρωμανός-Βαρεθήκαμε να λέμε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων

1191

Μνημείο κυνισμού η ξεδιάντροπη δήλωση του διευθυντή γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού για την τραγωδία στα Τέμπη.

Αυθόρμητα και αβασάνιστα κύλησε από το στόμα του Νίκου Ρωμανού, διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, η αδιανόητα προκλητική και κυνική φράση το νόημα της οποίας είναι ότι «βαρεθήκαμε να λέμε θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη».

«Ξεκινώ με το αυτονόητο που έχουμε βαρεθεί να επαναλαμβάνουμε, αλλά είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε αυτές τις ημέρες, τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων» ήταν τα ακριβή λόγια του Νίκου Ρωμανού που «πάγωσαν» τους παρουσιαστές της εκπομπής και τους τηλεθεατές, όπως αποδεικνύουν τα σχόλια στα social media.

Το «σκονάκι»

Δεν εννοούσε αυτό, θα σπεύσουν να τον υποστηρίξουν κάποιοι, απλώς το διατύπωσε λανθασμένα. Όντως ο Νίκος Ρωμανός δεν χαρακτηρίζεται για τις εύστοχες δηλώσεις του, ούτε για τη ρητορική δεινότητά του, αλλά «γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει», και η αλήθεια που ξεσκεπάζεται στην περίπτωση αυτή είναι ο επικίνδυνος πολιτικός κυνισμός να πω αυτό που πρέπει ανεξαρτήτως αν το εννοώ και το νιώθω για να έχω καλή εικόνα και να προχωρήσω παρακάτω.

Σαν να κυκλοφορούν με «σκονάκι» στην τσέπη «μην ξεχάσεις να πεις συλλυπητήρια στις οικογένειες»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας