Ουκρανία κατασκεύασε 30 ναρκοπέδια στα σύνορα με Λευκορωσία-Το βλέμμα στη Wagner

823

Ουκρανοί στρατιωτικοί και μεθοριακοί φρουροί σε διάστημα δέκα ημερών δημιούργησαν στα σύνορα με την Λευκορωσία 30 ναρκοπέδια με αντιαρματικές νάρκες, δήλωσε σήμερα ο διοικητής των Ενιαίων δυνάμεων του ουκρανικού στρατού Σεργκίι Νάγεφ.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι η γραμμή των κρατικών μας συνόρων με του βόρειους γείτονες μας με την μορφή που είναι δεν θα μας χρειασθεί για πολύ, επειδή από την άλλη πλευρά των συνόρων δεν έχουμε φίλους.

Γι αυτόν τον λόγο, ο στόχος που τέθηκε είναι να κάνουμε την ζώνη της μεθορίου απροσπέλαστη για τον εχθρό», ανέφερε με δήλωση του στο κανάλι στο Telegram o διοικητής των Ενιαίων δυνάμεων του ουκρανικού στρατού.

Ο στρατηγός Νάγεφ είπε ότι τις τελευταίες δέκα ημέρες του Ιουνίου στα 30 ναρκοπέδια που δημιουργήθηκαν τοποθετήθηκαν 5.800 αντιαρματικές νάρκες.

Το μήκος των συνόρων της Ουκρανίας με την Λευκορωσία είναι 1.084 χιλιόμετρα.

Μετά την ανταρσία της ρωσικής μισθοφορικής οργάνωσης Wagner και των ειδήσεων που δημοσιοποιήθηκαν ότι ένα τμήμα της ρωσικής μισθοφορικής οργάνωσης ενδέχεται να μεταφερθεί στην Λευκορωσία, η ουκρανική ηγεσία ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή στην διοίκηση του στρατού να ενισχύσει τα σύνορα με την Λευκορωσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας