Ρόδος-Ισραηλινοί τουρίστες επιτέθηκαν σε συγκέντρωση υπέρ της Παλαιστίνης και του Λιβάνου!

304

Δυστυχώς , εκτός από το τερατόμορφο Σιωνιστικό δολοφονικό κράτος , φαίνεται ότι υπάρχει κομμάτι ( μεγάλο ή μικρό) το οποίο επικροτεί τις γενοκτονικές μεθόδους του Νετανιάχου. Η μόνη δικαιολογία που μπορεί να υπάρξει , είναι πως έχουν πέσει θύματα συστηματικής παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας , που έχει κρύψει τα στυγνά εγκλήματα , προβάλλοντας μόνο τα όσα γίνονται από την πλευρά των Παλαιστινίων 

   Π.Δ.

Ομάδα Ισραηλινών τουριστών που βρίσκονται στη Ρόδο φέρεται να προχώρησε σε απρόκλητη επίθεση εναντίον συγκέντρωσης αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου, που διοργάνωσαν σωματεία και φορείς του νησιού..

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης, ύστερα από κάλεσμα του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στη πλατεία Κύπρου, με τη συμμετοχή φοιτητικών συλλόγων και της Επιτροπής Ειρήνης Ρόδου, για την καταδίκη της εγκληματικής πολιτικής των Ισραήλ – ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ και την έκφραση αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου.

Ομάδα περίπου 20 ισραηλινών τουριστών, που βρίσκονταν κοντά στο σημείο, μόλις αντίκρισαν Παλαιστινιακές σημαίες άρχισαν να προκαλούν, να βρίζουν χυδαία και να φωνάζουν συνθήματα. Εφτασαν μάλιστα σε σημείο να επιτεθούν στους συγκεντρωμένους, με χτυπήματα και απειλές, όπως «θα σας κόψουμε το λαιμό», και «θα σας σκοτώσουμε!».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η προσπάθεια διάλυσης της συγκέντρωσης δεν πέρασε και ομάδα των Iσραηλινών έλαβε αποφασιστική απάντηση από τους συγκεντρωμένους, αλλά και από περαστικούς, οι οποίοι τους απώθησαν.

Στο ίδιο άρθρο τονίζεται επίσης ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε με την προκλητική ανοχή της αστυνομίας που είχε παρουσία στο σημείο. Στη συνέχεια, συνδικαλιστές προχώρησαν σε διαμαρτυρία στην Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, καταγγέλλοντας τη στάση της αστυνομίας και απαιτώντας τη σύλληψη και τιμωρία όσων συμμετείχαν στην επίθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας