Επίθεση της Χεζμπολάχ με αντιαρματικούς πυραύλους στο Ισραήλ !!

435

Τουλάχιστον δύο αντιαρματικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από τον νότιο Λίβανο. Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση με αντιαρματικό πύραυλο σε περιοχή κοντά στη Μενάρα στην Άνω Γαλιλαία του Ισραήλ, σύμφωνα με πληροφορίες του Times of Israel. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το walla.co.il, πέντε άτομα τραυματίστηκαν, δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Χεζμπολάχ ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, που σημειώθηκε μετά τις χιλιάδες εκρήξεις βομβητών, που είχαν μαζί τους μέλη της οργάνωσης.

Ταυτόχρονα, ο πόλεμος συνεχίζεται στον μικρό παλαιστινιακό θύλακο υπό πολιορκία, όπου ο πληθυσμός είναι αντιμέτωπος με ανθρωπιστική καταστροφή.

Σύμφωνα με την πολιτική προστασία στη Λωρίδα της Γάζας, τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες σε ισραηλινό αεροπορικό βομβαρδισμό εναντίον ακόμη ενός σχολείου που μετατράπηκε σε κέντρο υποδοχής εσωτερικά εκτοπισμένων, σε συνοικία στο ανατολικό τμήμα της πόλης της Γάζας (βόρεια).

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε τον βομβαρδισμό, υποστηρίζοντας πως μαχητές της Χαμάς χρησιμοποιούσαν το σχολείο για να «σχεδιάζουν και να διαπράττουν τρομοκρατικές δραστηριότητες».

Χθες η καναδική κυβέρνηση ανακοίνωσε νέες κυρώσεις για να «καταπολεμηθούν οι τρομοκρατικές δραστηριότητες» της Χαμάς και τα «κυκλώματα χρηματοδότησής της», καθώς και σε βάρος «εξτρεμιστών» ισραηλινών εποίκων που διέπραξαν «βίαιες ενέργειες» σε βάρος παλαιστινίων πολιτών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας