Όλοι/-ες Τετάρτη 23/1 10:00, Ακαδημίας 59, να αποτρέψουμε πλειστηριασμούς α’ κατοικίας!

1034
όλοι
Τα σχέδια αφανισμού των φτωχών και αδύναμων οικονομικά από την κυβέρνηση ΔΕΝ θα περάσουν.

Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιούνται 474 πλειστηριασμοί σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων 14 πρώτων κατοικιών μεταξύ των οποίων 1η κατοικία στο Χαϊδάρι 70 τμ για χρέος 160000 €! Η ΛΑ.Ε και το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα δηλώσει πάλι «παρών» αποτρέποντας για μια ακόμη φορά την υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών και στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην «έτοιμη για όλα» μπροστά στην εξυπηρέτηση των δανειστών κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι φτάνει η ώρα του τέλους στα υπό εξέλιξη σχέδια αφανισμού όσων ανήκουν στα μεσαία και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.

Όλες και όλοι θα δηλώσουμε «παρών» την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00 στην Αθήνα, Ακαδημίας 59 για να σταματήσουμε για μια ακόμη φορά τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας και την ωμή προσπάθεια που κάνουν οι τραπεζίτες και τα «κοράκια» – funds για να υφαρπάξουν ό,τι απέμεινε από τις λαϊκές περιουσίες.

Υπενθυμίζουμε ότι μόνο για το 2019 έχουν προγραμματίσει να αρπάξουν μέσω πλειστηριασμών περίπου 76.000 ακίνητα.

Για μια ακόμη φορά, ΔΕΝ θα το επιτρέψουμε.

Η κυβέρνηση προσπαθεί αφενός να εξαπατήσει για μια ακόμη φορά τον ελληνικό λαό, υποσχόμενη τάχα ότι θα προστατεύσει την πρώτη κατοικία, αφετέρου δε να εκφοβίσει και να καταστείλει τις αντιδράσεις με διώξεις αγωνιστών. Δεν θα της περάσει.

Η κυβέρνηση:

  • Δεν μπορεί να εξαπατήσει τον λαό.
  • Δεν μπορεί να μας τρομοκρατήσει.

Ήδη, οι κινηματικές δράσεις και η γενική κατακραυγή έχει φέρει σημαντικές νίκες. Αρκετές πρώτες κατοικίες δεν έχουν βγει στο σφυρί ή έχουν ανασταλεί οι πλειστηριασμοί τους ή έχουν κηρυχτεί άγονοι. Την ίδια στιγμή, η λαϊκή κατακραυγή δυναμώνει.

Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών μαζικοποιείται και ισχυροποιείται.

Απαιτούμε:
* Να σταματήσει κάθε δίωξη των αγωνιστών.

* Να προστατευτεί η πρώτη κατοικία και η λαϊκή περιουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας