ΜΕΤΑ-ΟΤΑ: 4ωρη στάση εργασίας σήμερα στους Δήμους. Συγκέντρωση έξω απ’το ΑΣΕΠ

1131
οτα

Τo META-OTA, παρά την διαφωνία που κατάθεσε στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, ως προς το πού πρέπει η ομοσπονδία να στρέψει τις παρεμβάσεις και τις πιέσεις της προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της 3Κ/2018, συμμετέχει στην 4ωρη Στάση Εργασίας την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 11:00 το πρωί και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9:30π.μ. έξω από το ΑΣΕΠ (ΠΟΥΛΙΟΥ 6-ΑΘΗΝΑ – ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ) και καλεί όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους να δώσουν το αγωνιστικό τους παρών.

Ως ΜΕΤΑ-ΟΤΑ επιμένουμε στις θέσεις μας και συνεχίζουμε τον αγώνα για :

1. Την άμεση έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της 3Κ/2018 και την πρόσληψη όλων των επιτυχόντων του διαγωνισμού.

2. Την μετατροπή όλων των συμβάσεων ΙΔΟΧ (ΚΗΦΗ,ΚΔΑΠ,ΚΔΑΠΜΕΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ κλπ) και των εργαζομένων στις υπηρεσίες Καθαριότητας που είχαν παραταθεί μέχρι τον Μάρτη του 2018, σε Αορίστου Χρόνου, ανεξάρτητα αν σήμερα εργάζονται με δικαστικές αποφάσεις ή όχι και

3. Την κατάργηση του θεσμού των εκτάκτων και των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για την κάλυψη των πάγιων και διαρκών αναγκών των Δήμων. Για όσο όμως διάστημα εργάζονται όμως εργαζόμενοι με τέτοιες σχέσεις εργασίας, θα αμείβονται με τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και θα έχουν τα ίδια δικαιώματα.  

Η διεύρυνση του αγώνα και ο συντονισμός όλων των κατηγοριών των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τους συμβασιούχους των Νοσοκομείων, των Υπουργείων, τον ΝΠΔΔ και των αναπληρωτών εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για μόνιμη και σταθερή εργασία και για τη μετατροπή όλων των συμβάσεων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε αορίστου χρόνου, είναι αναγκαία αλλά και ο μόνος δρόμος που υπηρετεί το αίτημα για μόνιμη και σταθερή εργασία με ίσα δικαιώματα για όλους, αν θέλουμε να έχουμε νικηφόρα αποτελέσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας