Ψευδής ανακοίνωση του εκπρ. τύπου της ΓΣΕΕ Δ. Καραγεωργόπουλου ενάντια στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ)

2056
ΓΣΕΕ

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΓΣΕΕ Δ. Καραγεωργόπουλος και πρόεδρος της ΟΙΥΕ (Ομοσπ. Ιδιωτ. Υπαλλήλων) δεν φτάνει που εξαπέλυσε μια άθλια συκοφαντική επίθεση στη ΛΑ.Ε για την κριτική που άσκησε η τελευταία ενάντια στη μνημονιακή φιέστα που διοργανώνει η θλιβερή ηγεσία της ΓΣΕΕ την Τρίτη το πρωί με όλους του μνημονιακούς υπουργούς Οικονομικών, έρχεται τώρα να επιδοθεί στο ίδιο σπορ ενάντια στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ).
Συγκεκριμένα, με μια αθλιεστάτη ανακοίνωση, όπου ο Δ. Καραγεωργόπουλος καλύπτεται πίσω από την παράταξη ΕΝΕΡΓΑ της ΟΙΥΕ, επιχειρεί θρασύτατα να διαψεύσει με βρώμικα επίθετα και χαρακτηρισμούς, την τοποθέτηση της ΟΙΥΕ, με την οποία η τελευταία κρίνει ως απαράδεκτη την μνημονιακή φιέστα της ηγεσίας της ΓΣΕΕ.
Τα στελέχη της ΟΙΥΕ τόνιζαν στην Iskra ότι η τοποθέτηση της Ομοσπονδία ενάντια στην μνημονιακή εκδήλωση της ΓΣΕΕ είναι απόλυτα έγκυρη και ελήφθη νομίμως από την απόλυτη πλειοψηφία της Ομοσπονδίας.
Ο Δ. Καραγεωγόπουλος και η ηγεσία της ΓΣΕΕ προφανώς τελούν υπό πανικό και ευρισκόμενοι σε πλήρες αδιέξοδο έχουν εξελιχθεί σε όργανα διάφορων Στουρνάρηδων και Χατζηδάκηδων και σία και σε συνδικαλιστικό παράρτημα των τροϊκανών.
Οι επιθέσεις τους πέφτουν στο κενό.
Γρήγορα θα πληρώσουν για τα συνδικαλιστικά τους εγκλήματα και θα λογοδοτήσουν.
Όλοι και όλες αύριο Τρίτη 12/6 Βασ. Σοφίας 5 να ματαιώσουμε τη μνημονιακή φιέστα.

Τ.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας