Τσιτσιπάς: «Προνόμιο για μένα να παίξω με τον Φέντερερ»

1242
τσιτσιπάς

Στο Περθ της Αυστραλίας είναι από την Τετάρτη (26/12) ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να συμμετάσχει μαζί με την Μαρία Σάκκαρη στο Hopman Cup. 

Ο Στέφανος, που έχει σήμερα (27/12) την ονομαστική του εορτή και δέχεται χιλιάδες ευχές στα social media ανυπομονεί για την συνεργασία του με την Σάκκαρη αλλά και την “μονομαχία” του με την Ρότζερ Φέντερερ.

Η Ελλάδα είναι στον Β’ όμιλο μαζί με τις ΗΠΑ, την Μεγάλη Βρετανία και την Ελβετία και έτσι οι ομογενείς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν “θρυλικές” μάχες από το μακρινό Περθ οι οποίες αρχίζουν στις 29/12.

Τον Φέντερερ ο Τσιτσιπάς θα τον αντιμετωπίσει πρώτη φορά στην καριέρα του την παραμονή Πρωτοχρονιάς και μιλώντας στην εφημερίδα “The West Australian” τόνισε: «Ήδη το σκέφτομαι και χαμογελάω. Κάνω εικόνα στο μυαλό μου το πώς θα είναι να μοιράζομαι το ίδιο γήπεδο με αυτόν. Αποτελεί προνόμιο για μένα το να παίξω με έναν τόσο σπουδαίο τενίστα. Ο Φέντερερ δεν αποτελεί μόνο έμπνευση, αλλά πιστεύω ειλικρινά πως έχει παίξει ρόλο στην ανάπτυξή μου όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζω να πιέζω τον εαυτό μου καθημερινά για να πετύχω αυτά που εκείνος έχει πετύχει και πιστεύω πως αν βρεθώ στη θέση του μια μέρα, θα είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο. Γι’ αυτό δουλεύω κάθε ημέρα της ζωής μου».

Για τους κοινούς αγώνες τους με την Μαρία Σάκκαρη υπογράμισε: «Δεν έχω ξαναπαίξει μεικτό με την Μαρία, αλλά έχουμε προπονηθεί μαζί κατά το παρελθόν. Εμείς θα παίξουμε με καρδιά και ψυχή για να νικήσουμε. Θα ήταν ένα ιδανικό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά αν νικήσουμε».

Η αρχή για τους Έλληνες θα γίνει στις 29/12 όταν και η Σάκκαρη θ’ αντιμετωπίσει στις 04:00 τα ξημερώματα την Βρετανίδα Κάτι Μπούλτερ και στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς τον Κάμερον Νόρι. Η συνέχεια έχει μεικτό διπλό! Την παραμονή Πρωτοχρονιάς πάλι στις 04:00 η Σάκκαρη θα βρει απέναντι της την Σερένα Γουίλιαμς και ο Τσιτσιπάς τον Φράνσις Τιαφόε.

Στις 3 Ιανουαρίου στις 11:30 η Ελλάδα θα παίξει με την Ελβετία.  Ο Τσιτσιπάς θα “συναντήσει” τον Φέντερερ και η Σάκκαρη την Μπένσιτς. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας