Το Hopman Cup «υποδέχεται» τους Έλληνες

1317
Hopman Cup

Οι διοργανωτές του Hopman Cup “υποδέχονται” μ’ ένα video τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη.

Μετά από 17 χρόνια απουσίας η Ελλάδα επιστρέφει στο Hopman Cup (29/12-6/1) για να “γράψει” ιστορία με το κορυφαίο της δίδυμο, τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη.

Οι διοργανωτές περιμένουν με ανυπομονησία την συμμετοχή των Ελλήνων στο τουρνουά και δημιούργησαν και video για να διαφημίσουν την παρουσία τους.

Στο πλαίσιο του τουρνουά η Μαρία Σάκκαρη θ’ αντιμετωπίσει στις 31 Δεκεμβρίου την Αμερικανίδα σούπερ σταρ Σερένα Γουίλιαμς και στις 3 Ιανουαρίου ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ!

Η Ελλάδα είναι στον Β’ όμιλο μαζί με τις ΗΠΑ, την Μεγάλη Βρετανία και την Ελβετία και έτσι οι Έλληνες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν “θρυλικές” μάχες από το μακρινό Περθ.

Η αρχή θα γίνει στις 29/12 όταν και η Σάκκαρη θ’ αντιμετωπίσει στις 04:00 τα ξημερώματα την Βρετανίδα Κάτι Μπούλτερ και στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς τον Κάμερον Νόρι.

Η συνέχεια έχει μεικτό διπλό! Την παραμονή Πρωτοχρονιάς πάλι στις 04:00 η Σάκκαρη θα βρει απέναντι της την Σερένα Γουίλιαμς και ο Τσιτσιπάς τον Φράνσις Τιαφόε.  Στις 3 Ιανουαρίου στις 11:30 η Ελλάδα θα παίξει με την Ελβετία. Ο Τσιτσιπάς θα “συναντήσει” τον Φέντερερ και η Σάκκαρη την Μπένσιτς.

https://www.facebook.com/hopmancup/videos/2277486329177217/?t=1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας