Προκλητικός κυνισμός Τσίπρα σε πυρόπληκτη: Τα 2000 ευρώ θα τα σπατάλαγες!

2544
Τσίπρας

Σε ένα απίστευτο ρεσιτάλ κυνισμού, προκλητικότητας και αλαζονείας, επιδόθηκε ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας απέναντι σε πυρόπληκτη γυναίκα στο Μάτι Αττικής, σε συνάντηση που είχε με κατοίκους της πληγείσας περιοχής.

Ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς αιδώ και συστολές, σε ένα κρεσέντο απανθρωπιάς και κυνισμού, απευθυνόμενος στα παράπονα της πυρόπληκτης γυναίκας πως δεν έχει λάβει ακόμη καμμία οικονομική στήριξη ή βοήθεια από την πολιτεία, της απάντησε χαρακτηριστικά:

«Γιατί και να έπαιρνες 2.000 ευρώ θα τα έχανες αυτά τα χρήματα, θα τα σπατάλαγες, άρα ας μην την πάμε εκεί τη συζήτηση…»

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=RPAX_7BmbIE[/embedyt]

Χαρακτηριστικό είναι πως ο πρωθυπουργός επέλεξε να επισκεφθεί το Μάτι μία ημέρα που τα ΜΜΕ απεργούσαν και ίσως ευελπιστούσε πως δεν θα υπήρχε δημοσιογραφική κάλυψη.

Η κυνική απάντηση του Αλέξη Τσίπρα ήταν δε τέτοιας έκτασης και έντασης, που αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως μεγάλος αριθμός των παρευρισκομένων «πάγωσε» στο άκουσμα των λεγομένων του.

Το μόνο βέβαιο ωστόσο είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει πάρει από καιρό, οριστικό διαζύγιο από την Αριστερά, ασπαζόμενος τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό Βρυξελλών και Βερολίνου, κάτι που πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε στον λόγο του…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας