Ο P.Daszak χρηματοδότης ερευνών εργαστηρίων Ουχάν ομολόγησε ότι ήταν στη CIA

1963
χρηματοδότης ερευνών εργαστηρίων Ουχάν

Ο Πρόεδρος της EcoHealth Alliance Peter Daszak, ο οποίος διεξήγαγε έρευνα στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν στην Κίνα, ομολόγησε ότι ήταν πράκτορας της CIA που εργαζόταν για λογαριασμό του Deep State, σύμφωνα με νέους ισχυρισμούς βόμβας.

Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της EcoHealth Alliance Associate Dr. Andrew Huff, ο Daszak του ομολόγησε προσωπικά ότι εργαζόταν κρυφά για λογαριασμό της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και δήλωσε ότι η EcoHealth Alliance ήταν μια οργάνωση που δούλευε για την CIA».

Η EcoHealth Alliance, με επικεφαλής τον Daszak, και χρηματοδοτούμενη από αρκετούς κρατικούς φορείς των ΗΠΑ, συνεργάστηκε με τον Δρ. Ralph Baric του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας και τον Δρ. Shi Zhengli του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν για τη διεξαγωγή  έρευνας σχετικά με τους κορωνοϊούς των νυχτερίδων στην κομμουνιστική Κίνα πριν από το αρχικό ξέσπασμα του COVID-19.

Ο Daszak φέρεται να επέβλεψε τον έλεγχο «χιλιάδων δειγμάτων νυχτερίδων για νέους κοροναϊούς». Η αμφιλεγόμενη έρευνα περιελάμβανε επίσης «έλεγχο ανθρώπων που εργάζονται με ζωντανά ζώα».

Μέσα από μια σειρά από  tweets  που δημοσιεύτηκαν στις 12 Ιανουαρίου, ο Huff έγραψε:

Το 2015, ο Δρ Peter Daszak με σταμάτησε καθώς φεύγαμε από τη δουλειά αργά το βράδυ και με ρώτησε αν έπρεπε να συνεργαστεί με τη CIA. Σοκαρίστηκα δεδομένης της εμπειρίας μου στην ασφάλεια. Τους επόμενους 2 μήνες μου έδωσε ενημερώσεις σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις για τη δουλειά του με τη CIA.Όταν μου έκανε την ερώτηση, είπα: «Πίτερ, δεν βλάπτει ποτέ να μιλάς μαζί τους και μπορεί να υπάρχουν χρήματα σε αυτό».

Στη συνέχεια, τους επόμενους δύο μήνες στο χώρο του διαλείμματος ενώ έπαιρνε καφέ ή μεταξύ συναντήσεων, δήλωσε ότι τους ενδιέφεραν τα μέρη που εργαζόμασταν, τα άτομα που συμμετείχαν, τα δεδομένα που συλλέγαμε και ότι η δουλειά μαζί τους προχωρούσε.

Στη συνέχεια, ο Huff εξήγησε την πεποίθησή του ότι η EcoHealth Alliance του Daszak ήταν μια «οργάνωση που δούλευε για την CIA». Η δήλωση συνέχισε:

Κοιτάζοντας πίσω, τώρα πιστεύω ότι η EcoHealth Alliance ήταν ένας οργανισμός στο μέτωπο της CIA για τη συλλογή δειγμάτων από ιούς και τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με την ικανότητα ξένων εργαστηρίων. Δεν υπήρχε τρόπος τα δεδομένα που συλλέχθηκαν ή τα μοντέλα που αναπτύσσονταν να προβλέψουν τη μετάδοση ή τις πανδημίες.

Με βάση τα συμφραζόμενα, η EcoHealth ήταν ελάχιστα φερέγγυα. Ο Daszak θα έκανε τα πάντα ή θα έλεγε οτιδήποτε για να λάβει χρηματοδότηση. Οι οργανώσεις πληροφοριών συχνά στοχεύουν άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομική δυσπραγία.

Από τη σκοπιά της CIA, ήταν ένα εξαιρετικό σχέδιο κατά τη γνώμη μου, αν αυτό που είπε ο Δρ Peter Daszak ήταν αλήθεια. Δεδομένου ότι ήταν συνηθισμένος  να λέει ψέματα, δεν τον πίστεψα απαραίτητα όταν μου το είπε. Ωστόσο…

Με βάση τους δύο τελευταίους μήνες που η κυβέρνηση των ΗΠΑ ξόδεψε εκατομμύρια δολάρια για να παρακολουθεί εμένα και τους υπαλλήλους της MTRX INC, συμπεριλαμβανομένων στρατιωτικών αεροσκαφών, προσπαθώντας να καταστρέψει το σπίτι μου, να παραβιάσει τα πάντα μέσα σε αυτό, να κλέψει την περιουσία μου και να χακάρει όλες τις συσκευές μου, πιστεύω ότι η το χειρότερο είναι πιθανό να ισχύει .

Πριν από τη δημόσια δήλωση νωρίτερα εκείνο το πρωί, ο Huff ανέβηκε στο Twitter και ισχυρίστηκε ότι «μέλη της κοινότητας IC της κυβέρνησης των ΗΠΑ με παρενοχλούν, εισέβαλαν στο σπίτι μου, έκλεψαν σκληρούς δίσκους και εγκατέστησαν ηλεκτρονικές συσκευές παρακολούθησης σε όλο το σπίτι μου».

Αυτό,προφανώς υποδηλώνει ότι ο Daszak δεν του έλεγε ψέματα όταν του αποκάλυψε ότι εργαζόταν για τη CIA.

«Η EcoHealth Alliance είναι πιθανότατα ένας οργανισμός που ανήκει στην CIA. Ο COVID-19 είναι η μεγαλύτερη αποτυχία πληροφοριών από την 11η Σεπτεμβρίου», έγραψε ο Huff. «Η συγκάλυψη είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία των ΗΠΑ, πολύ χειρότερη από το σκάνδαλο Ιράν-Κόντρα. Η αλήθεια αποκαλύπτεται και θα το καταθέσω ενόρκως».

Σε μια ξεχωριστή σειρά αναρτήσεων, ο Huff είπε ότι «δεν θα εκπλαγεί αν η κοινότητα της CIA/IC ενορχηστρώνει την κάλυψη του COVID ενεργώντας ως ενδιάμεσος μεταξύ των Fauci, Collins, Daszak, Baric και πολλών άλλων. Στην καλύτερη περίπτωση, ήταν η μεγαλύτερη εγκληματική συνωμοσία στην ιστορία των ΗΠΑ από γραφειοκράτες ή πολιτικούς διορισμένους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας