Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην δίκη του Α. Γεωργίου

2228
απάτη

Ο Παν. Λαφαζάνης παρευρέθηκε σήμερα στο δικαστήριο όπου ανακοινώθηκε η καταδικαστική σε βάρος του Α. Γεωργίου απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών και στη συνέχεια έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
«Η καταδίκη του Α. Γεωργίου, ενάντια στις πιέσεις της Κομισιόν και τις κυβερνητικές μνημονιακές υποδείξεις, αν και με ανασταλτικό χαρακτήρα, συνιστά ένα πρώτο θετικό βήμα στην μεγάλη και ευρύτερη προσπάθεια να αναδειχθούν οι υπεύθυνοι που οδήγησαν την Ελλάδα στην εφιαλτική μνημονιακή υποδούλωση, η οποία συνεχίζεται έως σήμερα.
Η απόφαση του Δικαστηρίου, βγάζοντας παράνομη τη διαδικασία μεταβίβασης των στοιχείων του ελληνικού ελλείμματος στην Eurostat και την Κομισιόν, στην ουσία αφήνει μετέωρα τα ίδια τα μνημόνια και εκθέτει με βαρύτατες πολιτικές και ποινικές ευθύνες όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις που διαχειρίστηκαν την μνημονιακή υποδούλωση της χώρας.
Καταδικάζουμε, επίσης, την αποικιοκρατική επέμβαση της Κομισιόν κατά της απόφασης της ελληνικής δικαιοσύνης, η οποία ακυρώνει κάθε ίχνος ανεξαρτησίας της χώρας μας.
Άραγε έχει μετατραπεί και επισήμως η Ελλάδα σε αθλιέστατη αποικία των Βρυξελλών;
Υπάρχει κυβέρνηση στην χώρα για να αντιδράσει στις επεμβάσεις της Κομισιόν ή επιβεβαιώνει με την στάση της για άλλη μία φορά ότι δεν είναι τίποτα άλλο από πολιτική υπαλληλία της Κομισιόν και του γερμανικού Imperium»;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας