Ουκρανία και Τουρκία θα έχουν στενή συνεργασία σε επίπεδο πληροφοριών

730

Οι ηγέτες των στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών της Ουκρανίας και της Τουρκίας συμφώνησαν να εμβαθύνουν και να εντείνουν τη συνεργασία, σύμφωνα με την υπηρεσία πληροφοριών του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας.

«Πρόσφατα, ο επικεφαλής της υπηρεσίας στρατιωτικών πληροφοριών, ταξίαρχος Kirill Budanov, επισκέφθηκε τη Τουρκία, όπου συναντήθηκε με τον Τούρκο ομόλογό του, αντιστράτηγο Ραφέτ Νταλκιράν», ανέφερε το ουκρανικό υπουργείο στο Facebook.

Οι επικεφαλής των υπηρεσιών στρατιωτικών πληροφοριών συζήτησαν την κατάσταση και τις τάσεις ανάπτυξης της κατάστασης ασφαλείας στον κόσμο, την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και γύρω από την Ουκρανία.

Εξέτασαν επίσης τις τρέχουσες και μελλοντικές απειλές για την εθνική ασφάλεια και των δύο χωρών, τις πηγές τους, τους κινδύνους κλιμάκωσης και πιθανά μέτρα εξουδετέρωσης.

Σημειώνεται ότι επετεύχθη συμφωνία για εμβάθυνση και εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών της Ουκρανίας και της Τουρκίας.

Νωρίτερα, η Ουκρανία παρέλαβε ένα τουρκικό σύστημα διοίκησης και ελέγχου για πολεμικά πλοία και οι Ουκρανοί αξιωματικοί πληροφοριών πραγματοποίησαν ασκήσεις κοντά στην Κριμαία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας