Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις και πορείες της Πρωτομαγιάς, στέλνοντας μήνυμα ανατροπής

2015
sdr_soft

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση και η πορεία της Λαϊκής Ενότητας και του ΜΕΤΑ αλλά και άλλων μαζικών φορέων.

Στη συγκέντρωση και την πορεία υπήρχε μεγάλο πανό της “Ανυπότακτατης Αττικής” με την αγωνιστική συμμετοχή πλήθους νεολαίας.

Στην φετινή Πρωτομαγιά υπήρξαν δυστυχώς για άλλη μια φορά πολλές ξεχωριστές συγκεντρώσεις και πορείες των αριστερών, δημοκρατικών, αντιμνημονιακών δυνάμεων και του ταξικού συνδικαλιστικού χώρου.

Συγκεντρώσεις και πορείες πραγματοποίησε σήμερα επίσης το ΠΑΜΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενώ πολύ ισχνή παρουσία είχε το μπλοκ της παραδομένης ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Με δηλώσεις του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε ότι “το μήνυμα της φετινής εργατικής Πρωτομαγιάς είναι ένα μήνυμα για την συμπαράταξη όλων των δημοκρατικών, αντισυστημικών δυνάμεων και ένα μήνυμα για ένα ανατρεπτικό εκλογικό αποτέλεσμα στις 26 Μαΐου.”

Ο Παν. Λαφαζάνης “κάλεσε για μια ισχυρή ΛΑ.Ε στην ευρωβουλή ενάντια στον ολοκληρωτισμό της ΕΕ και το εγχώριο μπλοκ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ακροδεξιάς, ενώ εξέφρασε την απόλυτη καταδίκη του στο πραξικόπημα του Αμερικανικού ιμπεριαλισμού και των εγκάθετων του στην Βενεζουέλα, το οποίο ευτυχώς απέτρεψε ο λαός αυτής της χώρας απαιτώντας μια αντιιμπεριαλιστική, δημοκρατική και δίκαιη πορεία της Μπολιβαριανής επανάστασης.”

bsh_soft

sdr_soft
sdr_soft
πρωτομαγιάτικες
sdr_soft
sdr_soft
bsh_soft

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας