Νέο χτύπημα: Βίντεο δείχνει Πούτιν και Άσαντ να κοροϊδεύουν τον Τραμπ

1316
πούτιν

Viral έγινε το βίντεο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Μπασάρ αλ Άσαντ να σπάνε πλάκα με τον Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του Ρώσου προέδρου στη Δαμασκό.

Στο στιγμιότυπο που πρόβαλε το ρωσικό δίκτυο Russian-1 από το αιφνιδιαστικό ταξίδι του Πούτιν στη Συρία στις 7 Ιανουαρίου οι δύο ηγέτες συζητούν στη διάρκεια επίσκεψής του σε ελληνορθόδοξο ναό την ιστορία της μεταστροφής του Φαρισαίου Σαούλ στον χριστιανισμό καθ’ οδόν προς τη Δαμασκό. Όπως αναφέρεται στις Πράξεις των Αποστόλων στην Καινή Διαθήκη ο Σαούλ, απηνής διώκτης των Χριστιανών, τυφλώθηκε, αφού είδε προηγουμένως σε όραμα τον Ιησού και θεραπεύτηκε από τον Ανανία στις Πύλες της Δαμασκού.

https://youtu.be/Rf5T1OC7-kM

«Αν ταξίδευε κι ο Τραμπ σ’ αυτόν τον δρόμο θα γινόταν καλά», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Άσαντ και οι δύο ηγέτες ξεσπούν σε γέλια. Τότε ο Πούτιν στρέφεται στον οικοδεσπότη του και τον παροτρύνει να καλέσει τον Τραμπ στη Δαμασκό. «Κάλεσέ τον, θα έλθει», του λέει. Κι όταν ο Άσαντ του απαντά ότι είναι έτοιμος, ο Πούτιν γελά και προσθέτει: «Θα του το πω».

Πούτιν και Άσαντ δεν είναι οι μόνοι ηγέτες που έχουν σπάσει πλάκα με τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο των ΗΠΑ, αφού το ίδιο φαίνεται πώς έκαναν τον περασμένο Νοέμβριο στο Λονδίνο και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και οι πρωθυπουργοί του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, και της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε, όταν ανοικτό μικρόφωνο τους «έπιασε» να κοροϊδεύουν τον Τραμπ για τη συνήθειά του να παραχωρεί μαραθώνιες συνεντεύξεις Τύπου έπειτα από συναντήσεις με ηγέτες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας