Ματαίωση πλειστηριασμών στο Βόλο

1480
βόλο
Και αυτήν την Τετάρτη ματαιώθηκαν πέντε πλειστηριασμοί που είχαν προγραμματιστεί στο Ειρηνοδικείο του Βόλου.
Σε όλους τους πλειστηριασμούς επισπευδοντες ήταν τράπεζες κ αφορούσαν κυρίως επαγγελματίες που τους έβγαζαν στο σφυρί  τα κοράκια μαγαζιά ,αγρούς ,σπίτια κ βιοτεχνίες για μικρές οφειλές ,που οφείλονται στην οικονομική κρίση κ τα μνημόνια που επέβαλαν όλες οι   ξενοδουλες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ -ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ .
Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν μεγάλη κ  σε αυτήν συμμετείχαν μαζί με τη κίνηση ενάντια στους πλειστηριασμούς και της κατασχέσεις Μαγνησίας, οι ενδιαφερόμενοι μαζί με τις οικογένειες τους και τους εργαζόμενους στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τους.  Πλήθος ενεργών πολιτών και μαζί το  παρών έδωσαν μέλη της ΛΑΕ Μαγνησιας καθώς κ του ΕΠΑΜ. Τελος τα μέλη της κίνησης ενημερώθηκαν για τη μεγάλη πανελλαδική κινητοποίηση που θα γίνει στην Αθήνα στην οποία θα συμμετέχουν.
Δήλωσαν ότι υπογράψουν το κείμενο της Ενωτικής πρωτοβουλίας και  ότι θα κάνουν προσπάθεια με ανακοινώσεις και άλλες δράσεις  να συμμετέχουν οσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες από τη Μαγνησία στην  μεγάλη διαδήλωση ενάντια σε όλους τους πλειστηριασμούς στις 4 Νοεμβρίου στην Αθήνα.
pleistiriasmoi volos2
pleistiriasmoi volos3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας