Μεσολόγγι : Θρίλερ με πτώση διθέσιου αεροπλάνου-Έρευνες για τον πιλότο

929
mesologgi

Δυνάμεις της πυροσβεστικής και του λιμενικού έχουν κινητοποιηθεί στην περιοχή – Έχει πέσει μέσα στη θάλασσα κοντά στην παραλία Καβουρότρυπα – Και η Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών στις έρευνες

Συναγερμός έχει σημάνει στο Μεσολόγγι  για την πτώση διθέσιου αεροσκάφους  στη θάλασσα κοντά στην παραλία Καβουρότρυπα.

Πρόκειται για ένα διθέσιο αεροσκάφος, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες πιλόταρε ο μηχανικός της Πολεμικής Αεροπορίας Π.Κ.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής και του λιμενικού έχουν κινητοποιηθεί στην περιοχή. Στις έρευνες συνδράμει και ένα ελικόπτερο Agusta-Bell της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο πιλότος τελευταία επικοινωνία είχε στις 12:29 με το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας. Στις 13:20 και καθώς δεν είχε προσγειωθεί, δόθηκε συναγερμός, ενώ στις 13:24 τέθηκαν οι αρχές σε φάση κινδύνου.

Από το Άργος και την Πάτρα ξεκίνησαν πλωτά του λιμενικού προκειμένου να κάνουν έρευνα στην περιοχή.

Σύμφωνα με το «agriniopress.gr», κόλλησε στην άμμο και τα νερά το πρώτο ασθενοφόρο που πλησίαζε το σημείο που έπεσε το αεροσκάφος και σπεύδει η πυροσβεστική για να το τραβήξει και να το ξεκολλήσει.

Οι βατραχάνθρωποι της ΜΥΑ στο σημείο

Από τον πρώτο συναγερμό κινητοποιήθηκε άμεσα η Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) και μετέβη στο σημείο, προκειμένου να παράσχει υπηρεσίες και συμβουλές στον διοικητή σκηνής και στη συνέχεια οι εκπαιδευμένοι βατραχάνθρωπο να πραγματοποιήσουν εξειδικευμένες έρευνες στο σημείο για τη συλλογή πειστηρίων και τον εντοπισμό του ατόμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας