Το παρακμιακό-διεφθαρμένο πολιτικό σκηνικό, τα mirage Καμμένου και η διέξοδος

1714
πολιτικό

Νέοι καιροί, νέα ήθη από την διακυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.

Δεν φτάνει ο ξεπεσμός της πολιτικής ζωής από την κυβέρνηση και η κατάλυση από μέρους της κάθε ίχνους αξιών με τις μεταγραφές, τα ανταλλάγματα, τις αποστασίες, τα ψέματα και τις κοροϊδίες.

Δεν φτάνει η υποκρισία και το φτηνό παιχνίδι καρέκλας της ΝΔ η οποία κάνει ότι μπορεί για να κρατηθεί στο προσκήνιο η κυβέρνηση, την οποία κατά τ’άλλα μάχεται, μόνο και μόνο για να ψηφίσει και να μην της μείνει αμανάτι, την απαράδεκτη Νατοϊκή, ευρωενωσιακή και εθνικά ασύμφορη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν φτάνουν όλα αυτά που μετατρέπουν την πολιτική σε βόθρο και δείχνουν την διαφορά πολιτικού πολιτισμού, πολιτικής ποιότητας και ήθους όσων τον Αύγουστο του 2015 γύρισαν την πλάτη στην μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, εγκαταλείποντας υπουργικές θέσεις και βουλευτικές καρέκλες για να στείλουν ένα μήνυμα για την θετική διέξοδο και για την ανάταξη της χώρας.

Ζούμε τώρα και την απίστευτη έπαρση, την άθλια αλαζονεία, την πατριδοκαπηλία και την περιφρόνηση στον πενόμενο λαό του Πάνου Καμμένου, ο οποίος, χωρίς κανένα ενδοιασμό, οργανώνει ακριβά “show” για να προβάλει επιδεικτικά την “αυτοκρατορική” αποχώρηση του από το Υπουργείο Άμυνας.

Μετά την χθεσινή επίσκεψη του με ελικόπτερο πάνω από τα Ίμια, (πέραν των 6νμ φυσικά), η οποία ως γνωστόν, μαζί με τις άλλες συνοδές πτήσεις και τα μέτρα ασφαλείας, κοστίζει πανάκριβα, είδαμε σήμερα, κατά την τελετή παράδοσης του Παν. Καμμένου στον μέχρι χθες στρατιωτικό υφιστάμενο του Ευαγγ. Αποστολάκη, να απογειώνονται και να τρομοκρατούν με τον εκκωφαντικό τους θόρυβο σε χαμηλό ύψος τους πολίτες της Αθήνας, μαχητικά Mirage για να τιμήσουν τον μεγάλο απερχόμενο και να διαμηνύσουν την θλιβερή αποφράδα μέρα για την χώρα κατά την οποία φεύγει ο Πάνος Καμμένος από το Υπουργείο Άμυνας!

Αυτή η κυβέρνηση και αυτό το πολιτικό σκηνικό ξεπεσμού, συναλλαγής, αναξιοπιστίας ψεύδους και διαφθοράς που εξαχρειώνει και πνίγει την χώρα, πρέπει να εξοβελιστεί και να πεταχτεί στα αζήτητα, πριν η καταστροφή γίνει ολοκληρωτική και αμεταστρεπτή.

Η ισχυρή Λαϊκή Ενότητα και ένα ισχυρό μέτωπο όλων, χωρίς εξαίρεση, των αριστερών προοδευτικών πατριωτικών αντισυστημικών δυνάμεων, είναι η διέξοδος.

Όσες δυνάμεις και οποιοι/ες είτε δεν δέχονται αυτό το ενωτικό μέτωπο είτε διαλέγουν, αποκλείουν και κάνουν “καλλιστεία” για την συμμετοχή σε αυτό, κομμένα και ραμμένα στα δικά τους ιδιοτελή μέτρα και σταθμά, δυστυχώς αποτελούν, ανεξάρτητα από προθέσεις, απρόσμενα στηρίγματα του σημερινού βρώμικου μνημονιακού και ξενόδουλου πολιτικού σκηνικού.

Ότι και να κάνουν, όμως, οι πρωταγωνιστές της σήψης και όσο και αν κάποιοι στον αντισυστημικό χώρο κλείσουν τα μάτια στις ενωτικές προκλήσεις, η ανατροπή του κατεστημένου της δυσωδίας, της ολιγαρχίας και της κοινωνικής εξαθλίωσης έρχεται και στις επερχόμενες εξελίξεις τα πλήγματα σε βάρος του θα είναι βαριά και θα είναι μόνο η αρχή.

Ν.Ζ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας