Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Από τα ψέματα στην εξαφάνιση όσων ενοχλούν δια της αποκρύψεως!

3395
δημοσκόπηση

Άπαιχτος ο κ. Μαραντζίδης της ΠΑΜΑΚ, της εταιρείας που συνεχίζει να σφετερίζεται τον τίτλο του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας, και συνεχίζει χωρίς συνέπειες, σε μια διαλυμένη πολιτεία, συγκροτημένη μόνο για την εξυπηρέτηση μεγάλων συμφερόντων, να εξυπηρετεί με την κάλυψη του ονόματος δημόσιου Πανεπιστημίου πολιτικές σκοπιμότητες χειραγώγησης του πολιτικού σκηνικού, πράγμα που συνιστά έγκλημα των εγκλημάτων.
Και είναι άπαιχτος ο αναθεωρητικός ιστορικός Μαραντζίδης, που ευδοκιμεί στην «αναθεώρηση» και των δημοσκοπήσεων, διότι μέχρι τώρα τις γνήσιες αντιμνημονιακές δυνάμεις και πρώτα απ’ όλα την ΛΑ.Ε, τις βύθιζε στα τάρταρα, ενώ με την τελευταία δημοσκόπηση της ΠΑΜΑΚ άλλαξε το τροπάρι και τις εξαφάνισε κυριολεκτικά, ως περίπου ανύπαρκτες ή απολύτως αμελητέες, τοποθετώντας τες όλες μαζί υπό την γενική κατηγορία «Άλλο κόμμα»!
Άξιος, άξιος κ. Μαραντζίδη και εις ανώτερα!
Μη νομίσουν, όμως, ορισμένοι ότι μπορούν να συνεχίζουν αενάως και χωρίς συνέπειες το ψέμα, την απόκρυψη, την αυθαιρεσία και το κακό σε αυτόν τον τόπο.
Πλανώνται πλάνην οικτράν και γρήγορα θα το διαπιστώσουν!

Κ.Τ

1 σχόλιο

  1. Όντως μεγάλη γελοιότητα να αποκρύψουν τα ποσοστά των άλλων κομμάτων,αλλά μη τρελαθούμε κιόλας.Εγώ προσωπικά δίνω στη ΛΑΕ ένα 2-2,5%.Το οποίο αν μεταφραστεί μαζί με το 1,5-2 της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κανα 1% της Πλεύσης όχι μόνο δίνει είσοδο στη Βουλή,αλλά έως και 4ο κόμμα.Αλλά αυτά καλά είναι ως εικασίες,αν δε κάτσουν στο ίδιο τραπέζι οι συνυπεύθυνοι να τα βάλουν κάτω και να τα δουν δε πάμε πουθενά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας