Όταν ο Κλέων Γρηγοριάδης του ΜέΡΑ25 δεν μασάει τα λόγια του…

4448
μερική

Ξεκαθάρισε τα πράγματα ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης και αφού δικαιολόγησε τον Γ. Βαρουφάκη γιατί ηχογραφούσε κρυφά τις συνεδριάσεις του Eurogroup (όλοι το κάνουν, είπε), απάντησε στις επικρίσεις ενός άλλου περιώνυμου “ευρωπαϊστή”, του Α. Λοβέρδου, τονίζοντας με έμφαση σχετικά με την πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: “Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν επιδίωξε Grexit ούτε υπήρχε πιθανότητα κανενός Grexit”.

Κι ύστερα κάποιοι λένε ότι ο Γ. Βαρουφάκης δεν έχει ευθύνη για τα capital controls και για το τρίτο Μνημόνιο. Πώς περίμενε να αλλάξουν στάση οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο, ο Γ. Βαρουφάκης; Με τη διαπραγματευτική του δεινότητα και την ακαταμάχητη πειθώ των επιχειρημάτων του; Και πώς περιμένει τώρα να εκπληρωθούν οι δεσμεύσεις του τέταρτου Μνημονίου και τα πανύψηλα πρωτογενή πλεονάσματα μέχρι το 2060, που μας άφησε κληρονομιά ο Τσίπρας; Πάλι με τα ακλόνητα διαπραγματευτικά του επιχειρήματα τα οποία ακούνε οι τροϊκανοί και γελάνε μέχρι δακρύων;

Ας δει κανείς και τα όψιμα “παθήματα” των “σκληρών διαπραγματευτών” Μητσοτάκη-Σταϊκούρα και θα επιβεβαιώσει τα συμπεράσματα που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε. Ο Σταϊκούρας τώρα, βάζοντας την ουρά στα σκέλια, παρέπεμψε μετά το 2020 τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων κι έχει ο Θεός!

Κοροϊδεύουν και κοροϊδεύουν και με πλήρη επίγνωση τον ελληνικό λαό όλοι αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες που αυτοαποκαλούνται “ευρωπαϊστές”.

Οι νεοαποικιοκράτες των Βρυξελλών όταν έχουν ενώπιόν τους ένα εθελόδουλο πολιτικό κατεστημένο, το οποίο ως αγκιστρωμένο ψάρι δεν είναι διατεθειμένο να βάλει στο τραπέζι μια εναλλακτική λύση ανάκτησης της εθνικής μας νομισματικής κυριαρχίας, τότε θα συνεχίζουν να το εξευτελίζουν μέχρι να ληστέψουν ολοκληρωτικά τη χώρα και να αρπάξουν στο όνομα του χρέους και την τελευταία ικμάδα της, χωρίς και να μπορεί αυτό το χρέος να αποπληρωθεί ποτέ!

Υ.Γ.: Χαρακτηριστικό της αποτελεσματικότητας των “σκληρών διαπραγματεύσεων” είναι ότι  ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης, δεν σκοπεύει καν να ανοίξει το θέμα της μείωσης των πλεονασμάτων κατά τη συνάντησή του με τη Μέρκελ, διότι δεν θεωρεί ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για κάποια θετική εξέλιξη. Με δυο λόγια, τότε θα ανοίξει αυτή την ατζέντα της μείωσης των πλεονασμάτων όταν η Μέρκελ θα έχει αποφασίσει η ίδια να τα μειώσει. Δηλαδή, ποτέ! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας