Όλοι/-ες στην ΓΑΔΑ, Δευτέρα 12μμ, αλληλεγγύη στις διώξεις Λαφαζάνη-αγωνιστών κατά πλειστηριασμών

1634
όλοι

Όλες και όλοι, έξω από την ΓΑΔΑ την Δευτέρα 25/02 στις 12 το μεσημέρι.

Η επιχείρηση τρομοκράτησης του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών, με την νέα κλήση σε απολογία προς τον επικεφαλής της ΛΑΕ, Παν. Λαφαζάνη, δεν θα περάσει

Η κυβέρνηση, για μια ακόμη φορά, ξεπερνώντας κάθε όριο αυταρχισμού, αυθαιρεσίας και προσπάθειας καταστολής της αντίστασης του Κινήματος Ενάντια στους Πλειστηριασμούς και των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν, μέσω της Αστυνομίας, έστειλε νέα κλήση σε απολογία (την πέμπτη κατά σειρά) προς τον Γραμματέα του Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Τον κάλεσε να προσέλθει την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο περιβόητο Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του, στα γεγονότα της 29ης Νοεμβρίου 2017, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (όταν τα ΜΑΤ χτύπησαν ανελέητα τους αγωνιστές ενάντια στους πλειστηριασμούς και έριξαν χημικά σε κλειστό χώρο, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και ανθρώπινες ζωές).

Είναι ξεκάθαρο ότι στόχος είναι η τρομοκράτηση και η αναστολή της ανάπτυξης του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών και της δράσης, που αναπτύσσει η Λαϊκή Ενότητα.

Δεν θα τους περάσει.

Καλούμε όλους τους αγωνιστές και τους δημοκράτες πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, έξω από τη Γενική Ασφάλεια (ΓΑΔΑ), Λεωφ. Αλεξάνδρας 173, τέρμα Αμπελοκήπων.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Δεν μας φοβίζουν.

Απαιτούμε από την Κυβέρνηση, να σταματήσουν τώρα οι διώξεις εναντίον του Π. Λαφαζάνη και των άλλων αγωνιστών του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας