Υπό την απειλή διαγραφών ψηφίστηκε η ποδοσφαιρική τροπολογία με 156 ψήφους

1168
τροπολογία

Βαθύτατα τραυματισμένη βγαίνει η κυβέρνηση και μαζί της όλο το συνένοχο πολιτικό κατεστημένο, με την τροπολογία που εφηύρε ως “σωσίβιο” η Νέα Δημοκρατία σχετικά με το επίμαχο ποδοσφαιρικό σύμπλεγμα ΠΑΟΚ – Ξάνθης και η οποία τροπολογία  προκαλεί κύματα οργής και στις δυο αντιμαχόμενες ποδοσφαιρικές όχθες αλλά και ανυποληψίας στον ελληνικό λαό.

Το βέβαιον είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο υπό την κυριαρχία μεγάλων οικονομικών συμφερόντων με ισχυρές προσβάσεις στα media αλλά και σειράς πολλών συσσωρευμένων  νοσηρών καταστάσεων, βρίσκεται σε πορεία αποσύνθεσης, ενώ οι κυβερνήσεις φοβικές, παραδομένες και σε ομηρία, χωρίς βούληση και όραμα, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να επιτείνουν τη διάλυση του αθλήματος, μαζί με την διάλυση της χώρας και της κοινωνίας.

Υπό την απειλή των διαγραφών οι βουλευτές της κυβέρνησης ψήφισαν τελικά την επίμαχη τροπολογία με 156 ψήφους και με την αδικαιολόγητη απουσία Σαμαρά.

Εντύπωση έκανε η έλλειψη σαφούς θέσης επί του πρακτέου από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μαζί με την Ελληνική Λύση ψήφισαν κατά της τροπολογίας, ενώ χωρίς να διευκρινίσουν τη θέση τους έκαναν αποχή από την ψηφοφορία τα άλλα κόμματα (ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Μέρα25).

B.M

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας