Υπόθεση 10πρεσβευτών-Άγκυρα: Η Δύση κάνει το “μαύρο άσπρο”-Εμφανίζει νίκη, την ταπείνωση

772
Υπόθεση 10πρεσβευτών-Άγκυρα

Έχουν πλάκα στη Δύση όταν εμφανίζονται τόσο ψεύτες και πανικόβλητοι ώστε να κάνουν το “μαύρο άσπρο”.

Μετά την πεισματική εμμονή του Ερντογάν για την απέλαση των 10 πρεσβευτών στην Άγκυρα των “σημαντικότερων” δυτικών χωρών που απαίτησαν με συλλογικό διάβημά τους την απελευθέρωση του μεγάλο επιχειρηματία και ακτιβιστή Οσμάν Καβαλά, οι ΗΠΑ και οι άλλες δυτικές χώρες, σχεδόν πανικόβλητες, υπαναραχώρησαν. Οι ΗΠΑ κι άλλες ενδιαφερόμενες χώρες εξέδωσαν πανομοιότυπες ανακοινώσεις  λέγοντας ότι ”σέβονται τη σύμβαση του ΟΗΕ που απαιτεί από τους διπλωμάτες να μην αναμειγνύονται στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας που τους φιλοξενεί και λυπούνται γιατί συνέβη αυτό“.

Αν μια τέτοια δήλωση εκ μέρους των ΗΠΑ και δυτικών χωρών δεν είναι δήλωση μετανοίας, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους.

Και είναι μάλλον φυσικό, το γεγονός ότι ο Ερντογάν μετά από αυτή τη “νίκη” του πήρε πίσω τις απελάσεις και τόνισε θρασύτατα ότι τώρα οι πρεσβευτές “θα είναι πιο προσεκτικοί”

Και όμως η ταπεινωμένη Δύση και τα έγκριτα μέσα μαζικής ενημέρωσης που την υπηρετούν, εμφάνισαν χωρίς αιδώ την εξέλιξη αυτήν ως υποχώρηση τάχα του Ερντογάν.

Ανεξάρτητα πάντως από την παραπλανητική δυτική προπαγάνδα, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι οι δυτικές δυνάμεις έχουν απωλέσει την παλιά παντοδυναμία τους και ότι αν μια χώρα είναι αποφασισμένη στην αντίστασή της, τότε η υπαναχώρηση της Δύσης από την αλαζονεία της όχι μόνο είναι δυνατή αλλά και είναι σχεδόν βέβαιη.

Έχει περάσει προ πολλού ο καιρός που οι ΗΠΑ και η Δύση μπορούσαν να παριστάνουν τους “προστάτες” και να τιμωρούν παραδειγματικά τους “απείθαρχους”.

Ο κόσμος έχει αλλάξει και ένας νέος πολιτικός πλανητικός χάρτης έχει κάνει την εμφάνισή του.

Το μόνο που δεν έχει αντιληφθεί αυτή τη μεγάλη ανατροπή, είναι το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας μας.

Η Ελλάδα είναι από τα τελευταία, αν όχι το τελευταίο, προτεκτοράτο του πλανήτη. Μήπως τελικά κλείσει και τη πόρτα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας