Τρίπολη: Με επιτυχία η περιοδεία και η συγκέντρωση Λαφαζάνη

2598
Τρίπολη

Την Τρίπολη επισκέφτηκε την Δευτέρα το πρωί ο Παναγ. Λαφαζάνης. 
Ο Παναγ. Λαφαζάνης μέχρι το μεσημέρι, μαζί με τον Θαν. Πετράκο και τοπικά στελέχη της ΛΑ.Ε, περιόδευσαν στο κέντρο της Αρκαδικής πρωτεύουσας και μίλησαν με πολλές εκατοντάδες πολίτες.
Όπως μας έλεγαν τα στελέχη της ΛΑ.Ε, η υποδοχή της ηγεσίας της ΛΑ.Ε από τον κόσμο της Τρίπολης ήταν εντυπωσιακά θερμή και η ανταπόκριση των πολιτών στις θέσεις της ΛΑ.Ε ήταν εξαιρετική και ιδιαίτερα πλατιά.
Ο Παναγ. Λαφαζάνης έδωσε το μεσημέρι συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης της Αρκαδίας, όπου μεταξύ άλλων τόνισε την σημασία και την προσφορά του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, καυτηρίασε την κυβερνητική πολιτική ξεπουλήματος της ΔΕΗ και κατήγγειλε την μνημονιακή πώληση πακέτου πελατών της σε ανταγωνίστριες εταιρείες, υπογράμμισε ότι η πολιτική Τσίπρα αντιπροσωπεύει μια νέα πιο αποτελεσματική σε αντικοινωνικούς στόχους δεξιά, ενώ επιγραμματικά αναφέρθηκε στην εναλλακτική πρόταση της ΛΑ.Ε με αιχμή την επίκαιρη πρόταση της τελευταίας για μια ευρύτατη σεισάχθεια (διαγραφή) των ιδιωτικών χρεών για λόγους όχι μόνο δικαιοσύνης αλλά πρώτα απ’ όλα επανεκκίνησης της οικονομίας.
Αργά το απόγευμα, ο Παναγ. Λαφαζάνης μίλησε στην γεμάτη κόσμο αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στην Τρίπολη, όπου κυρίως ανέλυσε την πρόταση της ΛΑ.Ε για θετική διέξοδο και ανασυγκρότηση με αιχμή την μετάβαση στο εθνικό νόμισμα με ριζοσπαστικό πρόγραμμα.
Μετά την ομιλία του Παν. Λαφαζάνη ακολούθησε ιδιαίτερα πλούσια και γόνιμη συζήτηση.

laf tripoli 7
 
laf tripoli 6
Τρίπολη222
Τρίπολη11
Συνέντευξη Τύπου
laf tripoli 2  laf tripoli 8laf tripoli 3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας