Το Ιράν χαιρετίζει την “ιστορική νίκη” των Παλαιστινίων

166
Το Ιράν χαιρετίζει την

Το Ιράν ανέφερε σήμερα ότι οι Παλαιστίνιοι κατήγαγαν μια “ιστορική νίκη” επί του Ισραήλ, το οποίο οι Φρουροί της Επανάστασης προειδοποίησαν να αναμένει “φονικά πλήγματα”, αφότου η 11ήμερη σύρραξη στη Γάζα έδειξε την ισχύ του παλαιστινιακού οπλοστασίου.

“Συγχαρητήρια στις/στους Παλαιστίνιες/Παλαιστίνιους αδελφές και αδελφούς για την ιστορική νίκη. Η αντίστασή σας ανάγκασε τον επιτιθέμενο να υποχωρήσει”, έγραψε σε τουίτ ο εκπρόσωπος τύπου του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Σαέντ Κατιμπζαντέχ.

Από την πλευρά τους, οι Φρουροί της Επανάστασης σημείωσαν σε μια ανακοίνωση: “Η Ιντιφάντα (παλαιστινιακή εξέγερση) έχει εξελιχθεί από τη χρήση πετρών στη (ρίψη) ισχυρών, ακριβών πυραύλων… και στο μέλλον οι Σιωνιστές (Ισραήλ) μπορούν να αναμένουν ότι θα υποστούν φονικά πλήγματα από τα κατεχόμενα εδάφη”.

Επιπλέον, οι Φρουροί της Επανάστασης αποκάλυψαν σήμερα ένα νέο μη επανδρωμένο μαχητικό αεροσκάφος, που το ονόμασαν “Γάζα” προς τιμή των Παλαιστινίων, λίγες ώρες μετά την εφαρμογή της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας