Τα όργια του “πόθεν έσχες” των βουλευτών

581
βουλευτές χρωστάνε στις τράπεζες πάνω από 25 εκ.

Κ.Μ

Αποφεύγω να σχολιάσω δηλώσεις πόθεν έσχες πολιτικών προσώπων, αν και οφείλω να πω ότι πολιτικά πρόσωπα με πολύ μεγάλες έως προκλητικές περιουσίες κάθε μορφής και κάθε είδους, όπως είναι τα περισσότερα πρόσωπα της κεντρικής σκηνής, είναι αδύνατον να συνειδητοποιήσουν τι σημαίνει άνεργος και πως μπορεί να τα βγάλει πέρα οικογένεια εργαζομένων με 300 ή 400 και 500 ευρώ το μήνα!

Δεν μπορώ όμως να μην καυτηριάσω το γεγονός ότι μια χούφτα βουλευτές χρωστάνε στις τράπεζες πάνω από 25 εκ. ευρώ και οι περισσότεροι εξ αυτών εμφανίζονται τουλάχιστον ως κακοπληρωτές, για να μην πω τίποτα χειρότερο.

Πως άραγε πήραν αυτά τα υπέρογκα δάνεια; Και πως γι’ αυτούς που ψηφίζουν αθρόους πλειστηριασμούς σπιτιών, υπάρχει ασυλία για τα πολυπληθή ακίνητά τους;

Δεν μπορώ, επίσης, να μην αναφέρω το “απίστευτο” γεγονός, όπως γράφει ημερήσια εφημερίδα, 14 βουλευτές, μεταξύ των οποίων και δήθεν “αριστεροι”, να εμφανίζονται ιδιοκτήτες 688 ακινήτων, πράγμα που σημαίνει 50 ακίνητα ο καθένας κατά μέσο όρο!!!

Και βεβαίως είναι κωμικοτραγικό να παρουσιάζονται δύο επιφανέστατοι υπουργοί, πρώην ΣΥΡΙΖΑ και νυν ΝΔ, να είναι μέτοχοι σε κερδοσκοπικά κοράκια που πόνταραν στην χρεοκοπία της Ελλάδας.

Τέλος αλλά καθόλου έσχατο, γιατί τέλος δεν υπάρχει, είναι τουλάχιστον εξωφρενικό αρχηγοί κομμάτων να διατηρούν τις μεγάλες καταθέσεις τους σε ξένες τράπεζες και στο εξωτερικό.

Αν όλοι οι πολίτες που έχουν καταθέσεις ακολουθούσαν το παράδειγμά τους, ποια θα ήταν η θέση της ελληνικής οικονομίας; Στον Καιάδα!

Η Ελλάδα χρειάζεται μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή για την επαναθεμελίωσή της. Όσο συντηρεί και αναπαράγει το σημερινό τέλμα με τα πολιτικά πρόσωπα της κονόμας, της υποτέλειας και της αρπακτής, το μόνο που θα καταφέρνουμε είναι να βουλιάζουμε χωρίς τέλος στο βούρκο, στο ψέμα και την εξαθλίωση!

Κ.Μ

Υ.Γ Πάντως εμείς τους εκλέξαμε! Εικόνα σου είμαι Βουλή και σου μοιάζω!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας