Ρωσία και Ουγγαρία υπέγραψαν για παραδόσεις ρωσικού εμβολίου. Η Ελλάδα κοιμάται!

442
Ρωσία και Ουγγαρία υπέγραψαν για παραδόσεις

Πάνω από το 20% του πληθυσμού στο Ισραήλ έχει λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου από την έναρξη των εμβολιασμών στις 20 Δεκεμβρίου.

«Το ζήτημα δεν έχει φύγει από την ατζέντα και η πιθανή κοινή παραγωγή εμβολίου συζητείται διμερώς. Δεν θα πω το όνομα του εμβολίου, γιατί υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές, για παράδειγμα, η συνεργασία με την AstraZeneca. Η Ρωσία έχει επαφές με τη βρετανική εταιρεία και το Ισραήλ έχει επαφές και άλλες επιλογές είναι πιθανές, ωστόσο, δεν είναι η ώρα να γίνουν εικασίες για τέτοια συνεργασία» δήλωσε.

Τον Δεκέμβριο ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σε τηλεφωνική συνομιλία συζήτησαν εναλλακτικές αύξησης της διμερούς συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένου του πλαισίου μάχης κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Το ιατρικό κέντρο Χαντάς με έδρα την Ιερουσαλήμ έχει παραγγείλει 1,5 εκατομμύριο δόσεις του ρωσικού εμβολίου Sputnik V. Το νοσοκομείο πλέον αναμένει την άδεια από το Υπουργείο Υγείας για τη χρήση του, ενώ σε περίπτωση που απορριφθεί η εξουσιοδότηση, η Χαντάς θα χρησιμοποιήσει το εμβόλιο στις δραστηριότητές της στο εξωτερικό.

Η κυβέρνηση του Ισραήλ έχει υπογράψει συμφωνία με την Pfizer/BioNTech τον Νοέμβριο για 8 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου τους. Πάνω από το 20% του πληθυσμού έχει λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου από την έναρξη των εμβολιασμών στις 20 Δεκεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας