Πρωτομαγιά 2017: Να αποτινάξουμε την Μνημονιακή Κατοχή. Μήνυμα για εθνική, κοινωνική και εργατική απελευθέρωση

2616
success

Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει την κυβέρνηση της παράδοσης και της υποταγής να ολοκληρώνει πραξικοπηματικά και χωρίς καμιά λαϊκή εξουσιοδότηση, στο Hilton με τους υπαλλήλους του κουαρτέτου το τέταρτο κατάπτυστο μνημόνιο της καταστροφής.
Δυστυχώς, η υπάρχουσα κοινωνική ακινησία επιτρέπει στην κυβέρνηση των υπαλλήλων της νεοαποικιοκρατίας να προκαλεί βάναυσα τον ελληνικό λαό και να παζαρεύει το αλυσσόδεμα της χώρας πολύ πέραν του 2020 με μέτρα εξόντωσης και λεηλασίας.
Από το πρωί ξεκίνησαν οι Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις στην χώρα και ιδιαίτερα σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσαλονική.
Δυστυχώς, για άλλη μια φορά οι δυνάμεις του ταξικού εργατικού κινήματος εμφανίζονται, με κύρια ευθύνη του ΠΑΜΕ, διασπασμένες και σε χωριστές συγκεντρώσεις και πορείες.
Η συμμετοχή εργαζομένων, πολιτών και νεολαίας στις συγκεντρώσεις αναμένεται να είναι σημαντική, με την ΛΑ.Ε, μετά την Βουλή και το Hilton, να σχεδιάζει να φθάσει σε πορεία, μαζί με τους Παλαιστίνιους, στην πρεσβεία του Ισραήλ, ως ένδειξη αλληλεγγύης στους 1200 απεργούς πείνας Παλαιστίνιους αγωνιστές στις φυλακές του Ισραήλ.
Το μήνυμα της φετινής Πρωτομαγιάς είναι αντίσταση στην μνημονιακή κατοχή και τους εγχώριους υπαλλήλους της κυβέρνησης και τους μνημονιακού μπλοκ.
Είναι μήνυμα για την εθνική, κοινωνική και εργατική απελευθέρωση.
Μήνυμα για να ενωθούμε και να ξεσηκωθούμε για μια Ελλάδα κυρίαρχη, με εθνικό νόμισμα, σε ρήξη με την ΕΕ και με ριζοσπαστικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης.
Από στιγμή σε στιγμή ξεκινάει την πορεία το μπλοκ της Λαϊκής Ενότητας, συνδικαλιστικών παρατάξεων, όπως το ΜΕΤΑ, και Σωματείων από την Λεωφόρο Πατησίων.


 
χιλτον1
χιλτον7 χιλτον8 χιλτον9
χιλτον2 χιλτον3 χιλτον4 χιλτον5 χιλτον6
χιλτον10 χιλτον11
χιλτον1
πορεια2 πορεια3 πορεια4
παλαιστινη1 παλαιστινη2 παλαιστίνη3 παλαιστίνη5 παλαιστίνη6
χιλτον2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας