Προπηλάκισαν τον Χατζηδάκη στην«Πτολεμαΐδα V»: Υποδοχή με μαύρες σημαίες και γιουχαΐσματα

1199
χατζηδάκη

Με γιουχαΐσματα, πανό και μαύρες σημαίες «υποδέχτηκαν» συνδικαλιστές και εργαζόμενοι της ΔΕΗ τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη έξω από το εργοστάσιο λιγνίτη της ΔΕΗ «Πτολεμαΐδα V».

Το κυβερνητικό στέλεχος έφθασε στην περιοχή το απόγευμα της Παρασκευής, όπου συνδικαλιστές και εργαζόμενοι της ΔΕΗ του επιφύλαξαν μία  υποδοχή γεμάτη οργή και έντονες αποδοκιμασίες.

Δεν άργησε να δημιουργηθεί ένταση, καθώς οι εργαζόμενοι με σπρωξίματα, γιουχαΐσματα και συνθήματα, όπως «κάτω τα χέρια από την ΔΕΗ»  στρέφονταν εναντίον του Κ. Χατζηδάκη, τον οποίον οι εργαζόμενοι χαρακτήριζαν νεκροθάφτη της ΔΕΗ αλλά και καταστροφέα της περιοχής τους, μιας και προωθεί το βίαιο και express κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων με χιλιάδες εργαζόμενους στην ανασφάλεια και υπό απόλυση κάτω από διάφορες μορφές εθελουσίας εξόδου.

Ο υπουργός του ξεπουλήματος της ΔΕΗ, ο οποίος είχε το θράσος να επισκεφθεί την υπό κατασκευή σύγχρονη μονάδα 5 της Πτολεμαΐδας, προκαλώντας τους εργαζόμενους, γλύτωσε τα χειρότερα λόγω της “προστασίας” που του προσέφερε η πάντα “πρόθυμη” ηγεσία της ΓΕΝΟΠ.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ αλλά και ο ελληνικός λαός δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας