Ολυμπιακός-Πανιώνιος: 4-0 από τα πρώτα 24 λεπτά!

876
ολυμπιακός

Επίδειξη δύναμης απέναντι στον Πανιώνιο έκανε χθες ο Ολυμπιακός, στην «πρόβα τζενεράλε» πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Άρσεναλ για το Europa League και το ματς με τον ΠΑΟΚ, που θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς «διέλυσε» με 4-0 τους «κυανέρυθρους» στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, έχοντας τελειώσει με τη νίκη από το 24ο λεπτό, καθώς σε εκείνο το χρονικό σημείο είχε διαμορφωθεί το τελικό σκορ, ενώ τα τρία πρώτα γκολ σημειώθηκαν από το 4ο έως το 9ο λεπτό!

Στο 4΄ ο Χασάν άνοιξε το σκορ με το τρίτο τέρμα του στους ισάριθμους τελευταίους αγώνες του, στο 6΄ ο Ελ Αραμπί διπλασίασε και στο 9΄ο Φορτούνης, με έξοχο σόλο από αριστερά, έγραψε το 3-0, για να έρθει ξανά ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (Ελ Αραμπί) να διαμορφώσει το 4-0 στο 24΄.

Ο Μαροκινός, μάλιστα, θα μπορούσε να είχε κάνει χατ τρικ στο 41΄, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Κότνικ. Η εξέλιξη έδωσε την ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς να ξεκουράσει παίκτες στο δεύτερο μέρος, πραγματοποιώντας και τις τρεις αλλαγές του στα πρώτα 17 λεπτά της επανάληψης.

Ο Ολυμπιακός «κατέβασε ταχύτητα», ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει και να πετύχει το «γκολ της τιμής», που τελικά δεν ήρθε, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να παραμένει με ένα «τρίποντο» στις 12 τελευταίες αγωνιστικές (1-1-10). Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων η κεφαλιά του Χασάν βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Κότνικ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας