Μουντομπάσκετ: Η τελική δωδεκάδα της Εθνικής. Εκτός ο Κόνιαρης

903
δωδεκάδα

Ο Αντώνης Κόνιαρης είναι ο τελευταίος παίκτης που θα μείνει εκτός τελικής 12αδας της Εθνικής Ανδρών, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή της στα social media η ΕΟΚ.

Λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος πήρε την απόφαση να κόψει τον γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Αντίθετα, ο 21χρονος αναμένεται να επιστρέψει μέσα στις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, όπου θα ενσωματωθεί πλήρως στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» στο Μέτσοβο.

«Ο Αντώνης Κόνιαρης είναι ο παίκτης που θα μείνει εκτός τελικής 12αδας της Εθνικής Ανδρών. Την απόφαση ανακοίνωσε στον παίκτη ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την πρωινή προπόνηση ευχαριστώντας τον για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε διεκδικώντας μέχρι τέλους μια θέση», αναφέρει το tweet.

Το τελικό ρόστερ: Μάντζαρης, Σλούκας, Καλάθης, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Αντετοκούνμπο Θ., Αντετοκούνμπο Γ., Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, Μπουρούσης και Βασιλόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας