Μεγαλόπολη: Λαφαζάνης – Πετράκος στην κατάληψη της Λιγνιτικής Μονάδας

1559
Μεγαλόπολη

Στην Μεγαλόπολη βρέθηκαν την Τετάρτη το πρωί ο Παν. Λαφαζάνης και ο Θαν. Πετράκος και έδωσα το παρόν στην κατάληψη της λιγνιτικής μονάδας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, ενάντια στο ξεπούλημα του σε εγχώρια και ξένα πολυεθνικά συμφέροντα.

Ο Παν. Λαφαζάνης και ο Θαν. Πετράκος περιόδευσαν, επίσης, στην πόλη της Μεγαλόπολης με τοπικά στελέχη της ΛΑ.Ε όπου έτυχαν θερμότατης υποδοχής και ευρείας αποδοχής οι θέσεις της ΛΑ.Ε

Τέλος, ο Παν. Λαφαζάνης και ο Θαν. Πετράκος είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης Διονύση Παπαδόπουλο όσον αφορά τις εξελίξεις με τις κυβερνητικές ενέργειες για το ξεπούλημα των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, με το οποίο είναι και οι δύο πλευρές αντίθετες.

Ο Παν. Λαφαζάνης με δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης χαρακτήρισε “εθνικό έγκλημα και πρώτο βήμα για την πλήρη εκποίηση της ΔΕΗ την πώληση των τεσσάρων λιγνιτικών μονάδων“.

Ο Παν. Λαφαζάνης υπογράμμισε ότι η πώληση αυτή των λιγνιτικών μονάδων μπορεί να ματαιωθεί με την δυναμική κλιμάκωση του ενωμένου αγώνα των εργαζομένων και με την αγωνιστική μετωπική παρέμβαση όλων των ριζοσπαστικών δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας