Λαφαζάνης: Να διαψεύσουμε τις ψευτοδημοσκοπήσεις. Ταλαιπωρία, ουρές και ατασθαλίες στις κάλπες

  1930
  Λαφαζάνης
  nor_soft

  Ο Παν. Λαφαζάνης ψήφισε στις 12:00 μμ στον Κορυδαλλό

  Ο Παν. Λαφαζάνης, αφού ψήφισε στο εκλογικό τμήμα 5740 του Κορυδαλλού έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

  «Εδώ στον Κορυδαλλό υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία, μεγάλες καθυστερήσεις και μεγάλες ουρές για να ψηφίσεις. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην οργάνωση των εκλογών. Οι πολίτες ψάχνουν μόνοι τους τα ψηφοδέλτια για να ψηφίσουν, λόγω έλλειψης εφορευτικών επιτροπών. Ταυτόχρονα υπάρχουν σωρεία καταγγελιών για καταδολίευση των εκλογικών διαδικασιών.

  Είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι συνεχίζεται η ψηφοφορία στο εκλογικό τμήμα του Λονδίνου, χωρίς να υπάρχουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας.

  Η κυβερνητική παχυδερμία δεν έχει όρια. Ταυτόχρονα, έχουμε πολλές διαμαρτυρίες απ’ όλη την Ελλάδα ότι σε πολλά εκλογικά τμήματα δεν δίδονται και δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας.

  Η ακεραιότητα των εκλογών είναι το ζητούμενο αυτή την στιγμή.

  Καλούμε όλους τους πολίτες, ιδιαίτερα τους νέους, να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν. Να ψηφίσουν για να διαψεύσουν και να ανατρέψουν τις ψευτοδημοσκοπήσεις. Να ψηφίσουν για μια προοδευτική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, πρώτο βήμα της οποίας θα είναι μια ισχυρή ΛΑ.Ε μέσα στην Ευρωβουλή. Ισχυρή ΛΑ.Ε στην ευρωβουλή θα είναι μια βόμβα για το σάπιο, διεφθαρμένο, υπαλληλικό και παρακμιακό πολιτικό κατεστημένο»

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
  Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας