Κοιτάξτε ποιος ομιλεί για σκάνδαλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

1549
κυριάκος

Η δημοσιοποίηση της λίστας Πέτσα δεν επιβεβαιώνει, μόνο, ότι έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο προκλητικό σκάνδαλο. Αυτή η λίστα, της οποίας, βεβαίως, πρέπει να διασταυρωθούν τα ποσά, ρίχνει στα σκουπίδια για κάθε καλόπιστο, το προσωπείο του Κυριάκου Μητσοτάκη ως σύγχρονου, τάχα, πολιτικού που κινείται στη βάση αξιόπιστων αρχών.

Η λίστα Πέτσα, όμως, αποδεικνύει κυρίως ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθεί με τον πλέον ωμό, προκλητικό και ευτελή τρόπο την πεπατημένη των πελατειακών σχέσεων με τους μεγαλοσχήμονες, της ευνοιοκρατίας και της εξόφλησης γραμματίων, πεπατημένη που βάδισαν και όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί των τελευταίων δεκαετιών.

Είναι τραγικό ότι για τους πρωθυπουργούς της άτυχης αυτής χώρας, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα άλλο παρά η διαιώνιση της καρέκλας τους και η διανομή των λαφύρων της εξουσίας.

Ακόμα, όμως, πιο τραγικό και αυτό που προκαλεί πολύ μελαγχολικές σκέψεις, είναι ότι αυτούς τους πρωθυπουργούς τους επιλέγουν, δυστυχώς, οι πολίτες με δύο λόγια ο ελληνικός λαός. Κρίμα και πάλι κρίμα! Διότι μέσα σε αυτές τις συνθήκες η ανατροπή που πρέπει να γίνει στην πατρίδα μας θα πρέπει είναι πολύ πιο βαθιά από μια απλή αλλαγή του πολιτικού σκηνικού!

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας