Η επιλεκτική ευαισθησία της Γενικής Γραμματείας Ισότητας

1861
κόμματα

Η συνέντευξη της κας Μπαζιάνα προκάλεσε πολλά σχόλια. Προφανώς η πρωθυπουργική σύντροφος επιστρατεύθηκε για να εξωραΐσει το προφίλ του πρωθυπουργού και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Κάποιοι εκτίμησαν ότι μια «μελό» συνέντευξη μπορεί να δημιουργήσει θετικό κλίμα και να ανατρέψει την πραγματικότητα. Όλ’ αυτά εντάσσονται στην επικοινωνιακή τακτική του ΣΥΡΙΖΑ .
Εκείνο όμως που είναι εντελώς απαράδεκτο είναι η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ισότητας η οποία εκδόθηκε για να στηρίξει την πρωθυπουργική σύζυγο.
Η Γενική Γραμματεία Ισότητας που ουδέποτε έχει ασχοληθεί με θέματα που αφορούν τη μέση γυναίκα, για την ανεργία στις γυναίκες, τα περιορισμένα δικαιώματα, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην επαγγελματική της εξέλιξη, την δυσκολία να αντιμετωπίσει άμεσα προβλήματα επιβίωσης, τα προβλήματα της καθημερινότητας, βγήκε να στηρίξει τη συνέντευξη της κας Μπαζιάνα. Ενθυμούμαστε όλοι, προηγούμενη παρέμβασή της για να στηρίξει την κα Βελκουλέσκου.
Κατανοούμε ότι κάποιοι ή κάποιες επιδιώκουν με κάθε τρόπο να διατηρήσουν τη θέση τους επιδιώκοντας να είναι αρεστοί-ες στους θεσμούς εξουσίας (κυβέρνηση-δανειστές). Το κάνουν όμως και με τον πιο προκλητικό τρόπο. Μόνο οι γυναίκες εξουσίας ενδιαφέρουν τη Γενική Γραμματεία Ισότητας. Όλες οι άλλες στον Καιάδα.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας