Ηράκλειο Κρήτης: Συλλαλητήριο εργαζομένων Κοινωφελούς Εργασίας

975
ηράκλειο

Σε κλιμάκωση του αγώνα, διεκδικώντας την καταβολή του επιδόματος ανεργίας σε όλους τους εργαζόμενους  για όλο το διάστημα της ανεργίας χωρίς όρους και προϋποθέσεις, αλλά και το δικαίωμα στη σταθερή και μόνιμη απασχόληση, προχωρούν εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Εργασίας Ηρακλείου, καλώντας σε σε μαζική συμμετοχή σε συλλαλητήριο σήμερα, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 19.00, στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Την Πέμπτη 8 Νοέμβρη, Επιτροπή Εργαζομένων συνάντησε τον διευθυντή ΟΑΕΔ Ηρακλείου Γιάννη Πάγκαλο, και κατέθεσε το αίτημά μας για την καταβολή του επιδόματος ανεργίας χωρίς όρους και προϋποθέσεις για όλους τους εργαζόμενους.

Το αίτημα αυτό έγινε σε συνέχεια της συζήτησης που είχαμε με τον ίδιο στη διάρκεια της στάσης εργασίας, που πραγματοποιήθηκε στις 24/10 στον ΟΑΕΔ, στο οποίο ο Γ. Πάγκαλος δήλωσε αναρμόδιος για την αλλαγή των προϋποθέσεων για την ένταξή μας στο ταμείο ανεργίας μετά τη λήξη των συμβάσεων μας και ζήτησε να του καταθέσουμε το αίτημα μας ώστε να το προωθήσει στην κεντρική διοίκηση του ΟΑΕΔ και στο Υπουργείο Εργασίας προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

Κλιμακώνουμε τη δράση μας και καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 19:00 στην Πλατεία Ελευθερίας».

Σε μαζική συμμετοχή καλούν το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, οι Ομάδες και Σύλλογοι Γυναικών της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) Νοτίων και Ανατολικών Συνοικιών Δήμου Ηρακλείου και η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Ηρακλείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας