Διέλυσαν το κράτος! Χατζηδάκης στον ΕΦΚΑ Αγ.Παρασκευής-Έλειπαν 14 στους 35 υπαλλήλους

570
Χατζηδάκης στον ΕΦΚΑ Αγ.Παρασκευής

Σε μεγάλη κατάρρευση και διάλυση έχουν οδηγήσει το κράτος οι διαδοχικές κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, καταστροφικό έργο που συνεχίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε «αιφνίδια» επίσκεψη Χατζηδάκη στον ΕΦΚΑ Αγίας Παρασκευής απουσίαζαν 14 από τους 35 υπαλλήλους και κάποιοι έλεγαν πάλι καλά! Ο Κ. Χατζηδάκης εμπαίζει με τις υποσχέσεις του τον λαό καθώς η κατάσταση στον ΕΦΚΑ ειδικά αλλά και σε όλο το κράτος επιδεινώνεται ραγδαία επί των ημερών του και επί των ημερών κυβέρνησης Μητσοτάκη, με τους πολίτες να μην μπορούν καν να επικοινωνήσουν με τις κρατικές υπηρεσίες και τους δημόσιους οργανισμούς.

Ν.Ζ

Ο Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Αγία Παρασκευή και διαπίστωσε ξανά την ανάγκη να προχωρήσει η ψηφιοποίηση του οργανισμού.

Μια από τις δυσκολότερες αποστολές που ανέλαβε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ήταν να βάλει μια τάξη στον ΕΦΚΑ. Ο κ. Χατζηδάκης με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε την ανάγκη να προχωρήσει η ψηφιοποίηση του ΕΦΚΑ.

Στην ανάρτησή του αναφέρει ότι ήδη έχουν μπει 50 ψηφιακές υπηρεσίες, αλλά τα αρχεία με στοιχεία ασφαλισμένων εξακολουθούν να βρίσκονται σε ατελείωτες στοίβες από χαρτί.
Το μεγάλο ζήτημα της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής του, ο Κωστής Χατζηδάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα που υπάρχει με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Θυμίζουμε ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η πρόθεση να δημιουργηθεί ένα τηλεφωνικό τμήμα για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τέλος, ο υπουργός έστειλε μήνυμα σε όλους τους εργαζόμενους του ΕΦΚΑ που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι και στη σημερινή του επίσκεψη στην Αγία Παρασκευή βρήκε μόνο 21 από τους 35 εργαζόμενους του υποκαταστήματος. «Να ξέρουν, θα μας βρουν απέναντί τους», ήταν τα λόγια του.

Δείτε την ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας