Γουρούνια κάνουν βόλτες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

694
γουρούνια

Δυο τεράστια αλλά ταυτόχρονα άκρως συμπαθητικά γουρουνάκια άρχισαν τις βόλτες έξω από παιδική χαρά στην Επταργυρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Ποιος είπε ότι και τα γουρουνάκια δεν θέλουν να πιουν το… καφεδάκι τους και να χαλαρώσουν σε μια καφετέρια όπως συνηθίζουν και οι υπόλοιποι Θεσσαλονικείς και όχι μόνο;

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος seleo.gr, δυο τεράστια αλλά ταυτόχρονα άκρως συμπαθητικά γουρουνάκια άρχισαν τις βόλτες έξω από παιδική χαρά στην Επταργυρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Οι θαμώνες της καφετέριας δεν πίστευαν στα μάτια τους και εν μέσω χαχανητών προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα αδιαπέραστο τείχος από καρέκλες για να εμποδίσουν τα συμπαθή τετράποδα να μπουκάρουν στην καφετέρια.


«Βόλτα» και στις Συκιές

Στο μεταξύ, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Ράδιο Θεσσαλονίκη, μια χoιρομητέρα και το γουρουνάκι της εθεάθησαν στην οδό Σαλαμίνος στις Συκιές, περνώντας δίπλα από αυτοκίνητα, πεζούς και παιδικές χαρές.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, τα γουρούνια τα έχει οικόσιτα ένας ηλικιωμένος ο οποίος μένει κοντά στο κολυμβητήριο Συκεών.

Τα φωνάζει Νόπη και Τερέζα και κατά καιρούς το σκάνε από το σπίτι για να κάνουν βόλτα στους δρόμους και τα σοκάκια της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας