«Βόμβα» Γκάγκα: «Οι εμβολιασμένοι κολλάνε και αρρωσταίνουν περισσότερο»-Στη συνέχεια αντιφάσκει (video)

1484
«Βόμβα» Γκάγκα: «Οι εμβολιασμένοι

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στο Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο αφού αρχικά λέει πως οι εμβολιασμένοι κολλάνε περισσότερο και αρρωσταίνουν πολύ περισσότερο ενώ στη συνέχεια υποστηρίζει το αντίθετο!

Συγκεκριμένα, στην αρχή της ομιλίας της η αναπληρώτρια υπουργός έδωσε συμβουλή να προσέχουμε όλοι αλλά κυρίως οι… εμβολιασμένοι! Και αυτό διότι «κολλάνε περισσότερο και αρρωσταίνουν πολύ περισσότερο».

Στην αναφορά αυτή μάλιστα ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος δεν αντιδρά καθόλου.

Στη συνέχεια ωστόσο (2:42 στο βίντεο) η ίδια αναφέρει πως «οι ανεμβολίαστοι κολλάνε 13 έως 20 φορές περισσότερο και αρρωσταίνουν πολύ περισσότερο».

Λογική η απορία όσων την άκουσαν, γιατί τότε να κάνουν το εμβόλιο. Αν ισχύει αυτό που είπε η Μίνα Γκάγκα αρχικά πρόκειται για πλήρη ανατροπή. Εφόσον πρόκειται για λάθος κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν το διέψευσε αμέσως ούτε το επανόρθωσε ευθέως η ίδια ούτε ο κατά τ ‘άλλα παρατηρητικότατος Νίκος Ευαγγελάτος. Η επανόρθωση αφέθηκε να εννοηθεί από τα συμφραζόμενα και απ’ όσα στη συνέχεια επακολούθησαν. Γιατί τόση σύγχυση;

«Η πίεση που έχουμε στο Ε.Σ.Υ δεν είναι ανάλογη με αυτή που έχουμε βιώσει στο παρελθόν», παραδέχθηκε και σχολίασε πως οι αντοχές των υγειονομικών, έχουν μειωθεί μετά από δύο χρόνια πανδημίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας