Αγωνιστική συγκέντρωση και πορεία των Υγειονομικών (ΠΟΕΔΗΝ) στο Υπ. Οικονομικών

2613
ΠΟΕΔΗΝ

Συγκέντρωση και μεγάλη αγωνιστική πορεία πραγματοποίησαν οι υγειονομικοί από την Πλατεία Μαβίλης έως το Υπουργείο Οικονομικών.
Είναι τραγικό ότι για άλλη μια φορά η επιτροπή των διαδηλωτών υγειονομικών με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ δεν έγινε δεκτή από τον αρμόδιο υπουργό Ευκλ. Τσακαλώτο για να υποβάλλουν οι συγκεντρωμένοι τα αιτήματα τους, κυρίως τις ελλείψεις στα Νοσοκομεία σε προσωπικό και χρηματοδότηση και οι αστυνομικοί στην πόρτα του Υπ. Οικονομικών είπαν στην Επιτροπή, ότι θα μπορούσε να τους συναντήσει ο διευθυντής (!) του γραφείου του Υπουργού.
Στη συνέχεια ανέλαβαν τα ΜΑΤ να εμποδίσουν με απωθήσεις να φτάσουν στην πόρτα του ΥΠΟΙΚ οι απεργοί.
Η κυβερνητική τακτική της περιφρόνησης στους απεργούς και τους διαδηλωτές συνεχίζεται και κλιμακώνεται, παίρνοντας της σκυτάλη από τις προηγούμενες αυταρχικές κυβερνήσεις.
Στην πορεία και συγκέντρωση έξω από το ΥΠΟΙΚ έδωσε το παρόν και ο Παναγ. Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε, ο οποίος με δηλώσεις του καταδίκασε τον κυβερνητικό αυταρχισμό και την κυβερνητική πολιτική κατάρρευσης του συστήματος της Δημόσιας Υγείας και τόνισε ότι η μόνη λύση είναι μια εξέγερση του ελληνικού λαού ”για να ξεφορτωθούμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και όλο το βρώμικο μνημονιακό μπλοκ” για να ανασάνει η χώρα με εθνικό νόμισμα, ανεξάρτητη πορεία και ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης.
poedin1 poedin2 poedin3 poedin4

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας