Αίσχος! Μείωση αφορολόγητου στα 6.500. Στα αζήτητα οι υποσχέσεις για φοροελαφρύνσεις

    2618
    αφορολόγητου

    Ακολουθώντας την πεπατημένη όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων (ΓΑΠ, Σαμαρά, Τσίπρα), η κυβέρνηση Μητσοτάκη ρίχνει στον κάλαθο των αχρήστων τις όποιες θετικές προεκλογικές υποσχέσεις της.

    Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από φιλοκυβερνητικά μέσα, ενώ η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί ότι θα διατηρήσει το αφορολόγητο των 8.500 ευρώ, προσανατολίζεται τώρα να το μειώσει άμεσα στα 6.500 και πιο κάτω και μάλιστα με αποδείξεις.

    Ταυτόχρονα, στον αέρα και στα αζήτητα περιπίπτουν και οι άλλες φοροελαφρύνσεις που είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση με μειώσεις των φορολογικών συντελεστών και της φορολόγησης του επαγγελματικού κόσμου. Οι μόνες που θα ισχύσουν είναι οι μειώσεις της φορολογίας στα κέρδη των επιχειρήσεων και στα μερίσματα.

    Η κυβέρνηση για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, τονίζει ότι προέχουν οι δημοσιονομικές δεσμεύσεις της χώρας και ότι όλα θα εξαρτηθούν από τις φθινοπωρινές συζητήσεις με τους “θεσμούς”.

    Τα αποτελέσματα, φυσικά, αυτών των συζητήσεων είναι εκ των προτέρων γνωστά. Νόμος είναι η βούληση των πιστωτών και οι δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ απέναντί τους με το άτυπο 4ο Μνημόνιο.

    Οι μνημονιακές δυνάμεις συνεχίζουν ακάθεκτες, στο όνομα μιας υποτιθέμενης νέας “κανονικότητας”.

    Τον ελληνικό λαό σε κλίμα επικείμενης διεθνούς οικονομικής ύφεσης περιμένουν ακόμα πιο δύσκολες μέρες.  

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας